Bbk88 Teslimenursevil Anladım canım benim başka kötü birsey yoktur dimi yani ya adetin gelir ya da hamilesindir gibi çünkü bu ilaçlarla illa adet gelmesi lazım ;(
Teslimenursevil Bbk88 kuzum öyle ama şöylr bişeyde olabilir gebelik yoksa eğer bu sefer tarlusal veriyo doktor benim doktorum öyleydi yani bekliyodum bi süre daha hala olmuyosan tarlusalla oluyodum
Bbk88 Teslimenursevil Anladım canım benim ozaman ben hamile degilsem tarlusal verir bana da bu hafta içi gideyim doktora ozaman🥰 bu arada benim de bir kimyasal.gebeligim var senin de varmış inşallah Bebişlerimiz olur Aminnn💖💖🙏😇
myangelson Teslimenursevil bence iyi canım zaten erkekte spermlerde sıkıntı yoksa 2 günde bir değerlendirmeyi öneriyor. Ben çatlatma iğnesi yaptirdigim zaman da doktor 2 günde 1 değerlendireceksiniz demişti. Bence iyi yapmışsın canım 😊
Teslimenursevil myangelson yumurtam büyümemiş ama malesef ovülasyonda gmrünen yanlışmış en büyük yumurtam 11 buçk mm çıktı adetin 15. Günü😔rahim kalınlaştırıcı içmiştim bu ay bi o iyi dedi üç çizgi tam istediğim gibi dedi doktor
myangelson HESA20 aynen öyle genelde öyle oluyor ya mesela çatlatma iğnesi vurdurunca da doktor 2 günde 1 ilişki diyor gel de düşünme görev diye 😂😂😂 amiin rabbim hepimize sağlıklı evlatlar kolay hamilelikler nasıp etsin 🤲🏻🦋
HESA20 myangelson 😁😁 gerçekten ya tmm arada bir olunca istekli oluyoruz genelde de sık sık olunca da biraz görev gibi oluyor 😁aminn Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah🤲🥰
myangelson Bbk88 merhaba , bana trisequens di yanlış hatırlamıyorsam onu vermişti 3 ay kullandım doğum kontrol hapı gibi bir şeydi sanırım. Bir de rahim duvarinda biraz incelme görmüştü o yüzden de verdi
myangelson Teslimenursevil aaa ovulasyona da fazla güvenmemek lazım o zaman 🤷🏻♀️ geç olgunlasacaktir birşey olmaz sende de pcos vardı zaten benim de adet dongum hep 40-45 gün arasında adetin 25. Günü falan yumurtlama görüyorum 🥲😅