Annecibebe Kızlar vajinal ultrason (çatı muayenesi ) kaçıncı haftada yapılıyor ve nasıl yapılıyor ilk gebeliğim bilgim yok bilenler bilgi verebilir mi 🥲
ipeklinaismom Annecibebe bende hamileyim ama ilk gittiğimde vajinalden aletle baktı ultrason ama çatı muanesi bildiğim kadarıyla parmakla yapiyo doktor aletle değil
Annecibebe tugcesakzci vajinal ultrason farklı bir şey için yapılıyor o zaman riskli gebelik yada erken doğum belirtisi kanama vs gibi ben çatı muayenesini de öyle oluyor sanıyordum bilmediğimden teşekkür ederim:)
Anneeadayi3 Nurmert isteğe bağlı birşey mi acaba ben sezeryan dusunuyorum bunun için çatı muayenesi yapılıyor mu
Karbeyaz_ Anneeadayi3 daha 25 haftalığız ama inan doğumdan çok onu düşünüyorum hadi diyorum sezeryan olurum ama çatı muanesinde ne yapacağım 🤦🏻♀️ seseryanda da sunda varmış gerçi de 😣
Annecibebe Nurmert daha belli değil 30. Haftaya giricem bu zamanlarda mı yapılıyor acaba diye merak ettim .
Anneeadayi3 Karbeyaz_ vallahi ben doğumu falan hiç düşünmemeye çalışıyorum 21.haftadayim 30undan sonra düşünürüm diyorum 😂 gebelik şekerinize baktirdiniz mi
Karbeyaz_ Anneeadayi3 yok canm 2 hafta sonra gel yapalım dedi doktor şeker yüklemesi yapılacak ama karar veremedim yaptırsam mı yaptırmasam mı diye
ipeklinaismom busraltin bilmiyorum henüz 26 haftaligiz ama sezeryan düşündügum için yaptırmicam gerek yok