Zeynepci012 Ya çatlatma iğnesinin 15.günü kan verdim bugün sonucu aldım 56 çıktı doktor tekrar çağırdı artış için sizce iyimi bilmiyorum kafam karıştı
myangelson Zeynepci012 hamilelik var 15. Güne iğne etkisi kalmaz 2 günde 1 artış takip isteniyor genelde o yüzden çağırmış olabilir ayrıca folik asit falan kullanmiyorsan onları yazacaktır
Nurellaasss Zeynepci012 Normal canım iki günde bir ikiye katlarsa gayet güzel olacaktır. Benim çatlatma iğnesi vs olmadı ama. Adet gecikmesi 13. Günde 30 çıktı sonradan yükseldi
mavis123x Zeynepci012 merhaba öncelikle hayırlı olsun inşallah ❤️ idrar testi yaptıktan sonra çift çizgi görünce mi kan verdiniz yoksa direk kan mı verdiniz acaba 🤲
Mrszeyna Nurellaasss canm bişi soracam sana yerleşme kanaması geldımı senden gecikmenin 5.günü salı test yaptım negatif ama bugün pembe peçeteye sildikce geldi daha gelmedi
Nurellaasss Mrszeyna Hayır canım yerleşme kanaması yaşamadım. İlk hamileliğimde de yaşamamıştım. 1 hafta daha bekle istersen sonra erken gebelik testi yaparsın yada kan verirsin net sonuç alırsın
mavis123x Zeynepci012 sizide yordum kusura bakmayın lütfen ❤️ bende şuan iğne olalı 14 gün oldu sabah erken gebelik testi yaptım ama negatif çıktı regle 3 gün falan var şuan o kadar kasık ağrısı var ki adet sancısı gibi sizin hiç belirtiniz oldu mu acaba 🙏🏻
Zeynepci012 mavis123x kasık ağrım vardı benimde bel ağrım akıntım çok çok fazla şuan hala beyaz sulu gibi idrara çıkma felan
mavis123x Zeynepci012 rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah banada dua edin lütfen ❤️ erken gebelik testi mi yaptınız normal test mi acaba bide iğneniz ovitrelle miydi 🙏🏻