YagmurAyverdi Kızlar 35+2yim karnım resmen yırtılıyor. Acayip bi acı iki gündür var. Bebiş de 3 4 hafta kadar ilerden gidiyor Başlarda yırtılıyorum galiba sandım ama doğum sancısı mııdır yoksa bu?
BetulMom YagmurAyverdi doktoruna haber ver olmazsa acile git nst falan yapsınlar en azından için rahat eder
YagmurAyverdi tugcesakzci çok düzenli değil. Bide doğum sancısı belden başlar diye tahmin ediyorum. Ama karnımın içi acıyo. Doğum sancısı regl gibi mi olur yoksa karnım mı acır acaba.
YagmurAyverdi tugcesakzci bide taş gibi oldu karnım. Ama afedersiniz wc ye de gittim gaz da yok. Anlamadım yalnızım korktum
tugcesakzci YagmurAyverdi herkeste farklı başlar canım mesela karnın düzenli olarak sertleşip yumuşuyorsa da doğum sancın başlamış olabilir. Bence ihmal etme doktorunu bilgilendir geçen haftalarda ben de yaşadım doktorum bol bol uzan ve bol su iç dınlen demişti
YagmurAyverdi BetulMom merak ettiğim yaşadınız mı hiç böyle bişey. Doğum yapan anneler yorum yapar mısınız 😔
BetulMom YagmurAyverdi yani ben 32. Haftada doğum sancısı çıktı. Ben bebek hareket ediyor ondan kasılıyor sanıyordum doktor sen nasıl duruyorsun böyle yerinde duramaman lazım dedi. Çok şükür engelledik doğumu ama demem o ki belli olmaz herkesin durumu farklı oluyor bir git için rahatlasın