Nil00 Haftada %90 erkek denildi bugün ise 18. Haftada %99 kız denildi şoktayız neye inanalım bilmiyoruz tekrar değişir mi acaba
Papatya123_ Nil00 aslında 14 haftada bilinebilen bi hafta bana da 12 5 de özelde erkek dedi 15 16 haftada devlete gideceğim değişir mi bilmiyorum 🙂
Meralll002 Nil00 benimkini 16.haftada erkek dedi 20.haftada detaylida kız olduğunu öğrendik bizde şaşırdık ama olsun bence detayliya gitmeden cinsiyetten emin olmayın derim. Şuan biz 29 haftalığız sağlıkla gelsin bebislerimiz 😘🧿💜
1palyaco Nil00 😯 bana da 14+4 de erkek dedi doktorum ama kesin bence demişti . Değişme ihtimaline karşı zaten pek erkeğe yönelik alışveriş yapmamaya çalıştım .Yarın 15+4 olacağım tekrar gideceğim doktora bakalım ne diyecek . Değişeceğini de pek sanmıyorum doktorum baya detaylı baktı .
Papatya123_ Nil00 o zaman pek bakmadan söyleye biliyorlar eğer maddi sıkıntınız yoksa 20 haftaya gelmeden özele giderseniz kendini gösterirse bebek kesinleşir devlette pek doğru söylemiyorlar
Nil00 Papatya123_ bende ona şaşırıyorum 14. Hafta erken değil sonuçta, sizde kesinlikle emin olmadan bir şey almayın hayal kurmayın, ikisi de evlat tamam ama kendini hangisine hazirladiysan sonrasında hayal kırıklığı oluyor
Papatya123_ Nil00 evet bi kızım var erkek hissediyordum bende özelde gittiğim doktor akrabamız oluyor çok kesin birşey diyemez o hafsada ama erkek demişti nasip 🙂🤲🏻
fadiyee Nil00 bu olaya ben anlam veremiyorum ya 13.haftam da bana da %65 erkeğe benziyor denildi bugün %95 kıza benziyor dedi neye inanacağımı şaşırdım ben de yüzdelerle ilerliyoruz sinir bozucu
Papatya123_ fadiyee devlette mi 13 haftada erkek dedi ? Bende devlette sordum söylemedi o gün özele gitmem gerekiyordu testler için orada erkek dedi %75
Papatya123_ fadiyee anladım demek ki doktordan doktora değişiyor benim doktorumda çok iyi ama söylemedi çok ısrar ettiğim halde
Reina Nil00 18 ci hafta değişmez. Bana da 2. Gebeliğimde 14. Haftada %80 kız denildi 19. Haftada erkek olduğunu öğrendik.
Papatya123_ fadiyee inşAllah kesinleşir bana özelde 12 + 5 de % 75 erkek dedi devletteki tekrar geldiğinde söylerim yanlış olmasın demişti ama bakalım 🙂
Ebruebru1991 Benım bastan berı erkek dıyodu devlet ozel bugun de kontrole gıttım inş degısmez bacak arası fotosu verdı 15+2 yız