Newmommyy Merhaba arkadaşlarım, Doktora attım ama daha dönmedi, daha önceden yükleme yaptırmış olan veya değerlerden anlayabilecek hamile arkadaşlarım sonucuma bakabilir mi acaba? Bana normal geldi ama inşallah normaldir🥹
Minikfasulyem_26 Newmommyy gebelikte tokluk sekerniz 140 gecmemesi gerekiyor 1. Saatnz sinirdan biraz yuksek cikmis.
3438FG bdenerigokce Merhaba 100mg yüklemede değerler farklı olur. Size bir örnek atayım 100gramlık yüklemede bu değerlerin altında olması lazım. 💐
Newmommyy bdenerigokce o 50 lik yüklemedeki değerim canım :) 50gr yüklemede 145 çıkmıştı doktor sınır dedi 100 grlık istedi:(
Newmommyy bdenerigokce aynen 100 gr içtikten sonra 3 kere kan veriyoruz ve o kan değerlerinin referans aralıkları var yanında yazması lazım ama normali kaç ben de tam emin olamadım. Bazısının yanında yazıyor bazısının yazmıyor çünkü
Newmommyy Minikfasulyem_26 100mg yükleme testi bu o yüzden referans değerleri farklı. Dediğiniz 140 50 mglık yükleme için geçerli.
Minikfasulyem_26 Newmommyy blyrm bende 100 luk yaptrdm 50 mg yuklemede de sinirda cikms sekerniz. Hic sekeri olmayan gebelerde yuzlukte olsa bu kdr yuksek ckmiyo. Ayni durum bndede oldu 50 lik yuklemede 140 ckti yuzlukte 160 cikti sekerm var evdede olcyrm yuksek yani. Sizde evde bakin bence. Ama her doktor ayni olmuyor tabi doktorunuz ne derse artik.