Ardeninannesi Benim mide bulantım azaldı ya az az olsa da öğürme şekline gelmiyor bile 1 hafta önce çok soddetiliydi katı cikariyordum resmen şimdi azaldı kasiklarimda ağrılar başladı artık batmalar karında büyüme oldu sizinde boylemi acaba 4 gün önce doktora gittik en son iyiydi meleğim sizinle karşılaştırmak istedim.
Asafeymeninannesi Ardeninannesi o haftalarda gayet normal. Benim bulantım öyle kolay geçmemişti ne yazık ki. Kâbus gibi aylar geçirdim ardından kasık ağrıları falan 😊 şükür ki atlattım o dönemleri şimdi hareketleriyle mesguluz. Sağlıcakla büyüsün annesi ❣
Emineyakar Ardeninannesi bende 9 haftaligim ve şu an mide bulantisindan napacm blmyrm cok kotu midem bulanyo ya
ebis Ardeninannesi bizde 11+2 yiz :) bulantılarim geç başladı ve geçmedi heleki sabahları kokulara çok hassasim hala. Benim belim çok ağriyoyaa ya bide sağ bacağım . Kizlar koku hassasiyeti niz gectimi ne zaman geçti
Sinem21 Ardeninannesi bende 10 haftalığim mutfağa girdiğim gibi başlıyo öğürmeler bulantılar umarım çok sürmez 🙂
Ardeninannesi Asafeymeninannesi Sağolun inşallah bizde görürüz o günleri ssaglsaklim kucağınıza alırsınız insallah
Ardeninannesi Emineyakar bende bulantı geçti karnım çok acikiyo benim ya afedersin fil gibi yiyorum resmen 🤭
Nezahatozen yaklaşık iki haftadır rahattı kusma vs yoktu taaki 9 bitti 10 haftaya girdiğimde devamlı kusma başladı sağolsun bu sefer öğürmee şeklinde oluyor safra ve kan kusuyorum 2 dir yediğim şeyler de azıcık duruyor miğde de sonra yine gidiyor karnım ağrıyor benimde ara ara
Ardeninannesi Nezahatozen gazda karnın sisiyoda kasiklardan genisleyerej büyüdüğü belli oluyor canım alttan bakinca
Aasibel 10 haftalık hamileyim. Öğrendiğimden beri bulantı devam. Başlarda şidetliydi. Azaldı ama şimdi sanki yine arttı gibi. İlk hamileliğimde 11. Haftada olmuştu 1 haftada geçti. Bu sefer bulantı bırakmıyor. Kasık ağrısına razıyım yeterki bulantı bitsin. 🙄
Ardeninannesi Aasibel iştah da yok ozaman maşallah deyim ben normalde 47 kilo hamile kaldım şimdi çok acikiyorum
Ardeninannesi Nezahatozen gaz olabilir daha önce karnınız varsa az da olsa fark etmezdi uz ben cokminyonum biraz çıktı benim eşimde öyle dedi şaşırdım erken diye
Aasibel Ardeninannesi yemeği kendim pişirmediğim sürece sıkıntı yok yiyebiliyorum tabi çok iştahlı da değil 🙄 2 kilo verdim şuan aynı yerimde sayıyorum ama biliyorum ki o bulantı bitince gelsin hobidi gırtlak 🤣
Nezahatozen Ardeninannesi ama şöyle 2 haftadir boyle karnim daha once yoktu boyle kilom var ama karnım böyle degildi
Ardeninannesi ebis benimde 3 gündür belim çok ağrıyo sanki saatlerce ev işi yapmışım gibi kokuları net keskin. Alıyorum hala