Ziynetdefne16 Kızlar alt tarafımda acayip baskı hissediyorum oturduktan ayağa kalkınca artıyor bugün arttı bu nedir sancı mı yoksa son aylarda normal mi haftaya doğum var 38 de sezaryen olacağım fikri olan varmi
Nesslis Ziynetdefne16 aynı durumdayım doktor yalncı sancı oldugunu söyledi düzenli geçmezse gel dedi benimde pazartesi 38 sezaryan günü verildi
mervemurat16 Ziynetdefne16 benimde baskı ve vajinada ara ara batma oluyor bebek baskı yapıyormuş doktorum öyle dedi.Bazen yürüyemiyorum bile batma olduğu için
Ziynetdefne16 sevaldqn1 sıkıldım valla hayırlısıyla sağ Salim doğurup kucağıma alsaydım yatarken sorun kalkarken sorun otururken sorun ağrılar mahf etti bugünde alt tarafta baskı hissediyorum devamlı
Ziynetdefne16 Nesslis valla yalanci sancı karinda kasılma şeklinde diye biliyorum benim karnımda Bise yok özel bölgeme acayip baskı hissediyorum kalkarken bir anda çöküyor orama ağırlık sanki
sevaldqn1 Ziynetdefne16 doğum yaptıktan sonra hepsi geçiyor dediğin gibi yatsan yatamıyorsun kalksan kalkamıyorsun cok zor 40+3de doğurdum her gün dogurayım diye burdakilerin başının etini yedim bir forum benim nazlı nehirkoyu bekledi doğumum olduktan sonra kus gibi hafifledim ne bel ağrısı ne baska bir agrı kaldı seni de tez zamanda rabbim saglikla kucagina almayı nasip etsin 😘
Nesslis Ziynetdefne16 işte o bebeğin aşağıya baskısı ben fazla ayakta kalamıyorum mesela bıçak batması gibi sızlanmalarımda oluyor arada aşagıda sanki kemiklerim kırılmış o derece agrı hep var oda bebek baş aşagı pozisyon almış orda baskı yapıyor dedi doktor 32 den beri çekiyorum yani düşün 37+ 2 olduk
Ziynetdefne16 mervemurat16 bende vardı da bukadar değildi bugün arttı ondan sorayım dedim normal mi diye çok ağrıyor kramp gibi giriyor bir anda
Ziynetdefne16 sevaldqn1 amin canım benim insallah sağol seninde evladını sana bağışlasın insallah . Bende gelip sonunda doğurdum yazarım buraya insallah ☺️
Ziynetdefne16 Nesslis anladım kuzum dün kontroldeydim bas asagi değildi poposu karnimdaydi yan duruyordu bugün başladı bende şikayetler
Nesslis Ziynetdefne16 çok rahatsız edici olursa görün yine canım rabbim vaktinde sağlıklı bir şekilde bizlere rahatlama ve kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🏻💖