hyena Kızlar bu ayın 5-6-7 yumurtlama akıntısı gördüm en yoğun 7 de gördüm 8 de kesildi akıntı o zaman ilişki oldu ara ara adet olacak gibi ağrım geliyor gidiyor göğüslerim ağrıyor Salı günü kan vermiştim negatif çıktı sizce erken mi bat 17 idi geçti
birmucize1 hyena adetin 10 gun gecsin kesin sonuc icin evet beklemek cok zor ama kesin bir sonuc istiyorsan mutlaka adetinn gcmwsini bekle
Hadicanimsendee13 hyena anladigim kadaryla gec yumurtlama görmüşsün yumurtlamanin ustunden 10 12 gün gecmesi lazim pozitif görmen için canim hayirlisi olsun hakkinda
Gunesimay hyena aynı şeyi yaşıyoruz. 7 ocakta yumurtlama gördüm yani adetin 19. Günü. Bat 17 ocak ama adet olmadım. Az önce kaset test yaptım negatif. Erken mi acaba
hyena birmucize1 ilk gebeliğimde adet döngüm farkıyla erken öğrendim dönem dönem çok düzensiz oluyorum normalde adet ağrım olacağı gün başlar anlarım ama olacak gibiyim sanki sonra bi geçiyor anlam veremiyorum
hyena Gunesimay bende negatif kan verdim oda negatif hala gelen giden yok geç döllenme olmuştur diye düşünüyorum suan göğüslerim sızlıyor