Aselsmoms Glshcnr pozisyonu uygunsa belli olur canım ama tabi yanılma çok yüksek en iyisi detaylı ultrason ki onda da yanılmalar olabiliyor gördük burda kız denilip erkek doğan 🤣 girmeden önce vişne suyu iç çikolata ye🙏🏻💖
Glshcnr Aselsmoms ilk bebegimde 12 haftalikken ogrenmistik ikili taramada erkek dediler oyle kaldi 😊 yarin ozman visme suyu ve cikolata yiyip gideyim teşekkür ederim 😊❤️
Aselsmoms Glshcnr ben de oğlumu 13+3 öğrendim 💙 kızım 5 yaşında onu da 16-18 haftalıkken öğrenmiştim galiba tam hatırlamıyorum haftasını 💖😻
Glshcnr Aselsmoms rabbim acılarını gostermesin insAllah umarim Allahm bana da saglikli saliha hayırlı bi kız ewlat nasip eder❤️🙏
Aselsmoms Glshcnr aminn canım rabbim hepimizin evladını bağışlasın bedenlerinden sağlık eksik olmasın insaAllah🤲🏻🤍😍 gönlüne göre versin inşaAllah rabbim sağlıklı şekilde 💖🤲🏻
Glshcnr Gizem_95 Cok strese girdim canim tabi ki herseyden önce sağlık ama insan merk ediyor 😂 bakalm bizim yarin 12+3 oluck ikili tarama yapilick Allah nasip ederse belki belli olur😊