Haticeburak06 bilgegk sefer gediktaş sadece geri kalan fıs kimseye bişey sorulmuyor zaten istediğiniz doktorada gidemiyosunuz bilginize sürekli değişiyor odaları o yüzden gitmiyorum ben artk oraya
Dnzcsgn bilgegk oraya gidiyorum kesinlikle hepsi seni başından salıyor ters cevap veriyorlar ben 6 aylık hamileyim hala net bir cinsiyet bile söylemediler herkes farklı bişey diyor
Betulhdvrd bilgegk valla sürekli değişiyor aynı doktora alsan bile. Hep asistanlar var en kötü yanı aynı doktora hatta asistana bile denk gelememek ama kötü değiller her soruma cvp veriyorlar
Cerenn1811 bilgegk inci kahyaoğlu Çok iyi bi doktor gayet güzel ilgilendiler benimle ve yanımdaki kişiyide içeri almama müsade ettiler
Haticeburak06 bilgegk şuan evimin yakınına Sincan eğitim araştırmaya gidiyorum fatih demir doktorum çok sevdim oturup sohbet bile edebiliyoruz
Dnzcsgn bilgegk oyle oluyor bende neler yasadigim ordan oraya ordan oraya sürüklendim gerçekten hastaneye dusurmusesin Allah kimseyi
Cerenn1811 Betulhdvrd yok canım hep değişiyor doktorlar herzaman öyle devlet hastanesi bitik ama mecbur gidiyoz
Betulhdvrd Cerenn1811 ben de 1subata inci hanıma randevu aldım da asistanlar giriyor hep zaten onlar bile değişiyor
Matmazell19 Müfide iclal altıntaş a gitmiştim cok zarif bi hanımefendi cok memnun kaldkm ama dün gittiğim zeynep diye bii doktordu cok kötü davrandı cok gerildim☹️☹️