Caglaguney Merhaba hanımlar devit-3 oral damla kullanan var mı aranızda bana doktorum 2 gün önce verdi ama asla kullanamıyorum ekmeğe damlatıp kullanıyorum ama yutamıyorum midem çok bulanıyor
Yasolii Caglaguney hap olarak isteyebılırsın dr dan o şekilde daha kolay olur kullanman gebeliğin başından berı kullanıyorum ben 40 haftalığız suan doğumdan sonra da bi sure kullanılmalı diye biliyorum yine de dr a sorabılırsnz
ZelihaTkcnn Caglaguney Ben fısfısli olarak kullanıyorum damla şeklinde değil bir fıs dil altına günde bir kez 😊
Gaye1402_ Caglaguney ay ben gördüğüm an öğürüyorum zaten ekmekte de tadı geliyor hakiki zeytinyağı yada tereyağı ile yiyorum öyle hem çok çabuk çözülüyormuş hemde tadını almıyorum
TubaY- Kullanıyorum cnm onu ne zamana kadar kullanmak gerekiyor acaba yeni başladım ekmekle yada suyla içiyorum.
Gulcin-2001 Bende kullanıyorum ekmeğe damlatıyorum tat bile almıyorum yok gibi yani hergün 4 damla olacak şekilde
Caglaguney Gaye1402_ evet bende sizin durumunuzdayım şuan 9 damla kullanıyorum bende ama maalesef kullanamıyorum
Haticeburak06 Caglaguney yeni kestim kullanmayı bende böyle ekmek değilde daha çok tadı olan şeylere mesela reçelli ekmeğe bandırıp yiyiorum yutuyorum hemen üstüne başka bişey yiyiorum anca😆
gozdexx Caglaguney ben de kullanıyorum doktor ekmeğe peynire haşlanmış yumurtaya falan damlatabilirsin demişti genellikle bir parça peynirle tüketiyorum peynirin tadı daha baskın geldiği için midemi bulandırmıyor