Civciv_ matmazellayy güle dokundum bebeme birsey olur mu Soguk su içtim birşey olur mu Postlarından sonra bunlar normal geliyyor😂😂😂
Rozalii-67 DenizSs-5 bu posttan sonra yemeyi bıraksam mi diye düşünmedim deil 😂😂😂 bu uygulama bazen beynimle oynuyor 😂
Boncukk123 beybim0 ayva yiyenlerin bebekleri guzel olurmus canım ☺️ Ben bol bol yemiştim hem mide ağrısına da iyi geliyor tok da tutuyor gunde yarım yiyordum ben ilk aylarda 🌸
ZeyHus33 beybim0 nie sakincaki olsun ye gitsin 🤣ilk defa duydum tam tersi ye gamzeli bilmem ne olsun diyorlar 🤣
ASE6154 beybim0 gebelikte ayva yemek iyidir rivayetlere göre Peygamber efendimizde hamile kadınlara ayva yedirilmesini buyurmuştur 😊
Evhamlikurabiyeanne Dün akşam ben de hashası araştirdim googleden.Hani bitkisel ya ondan emin olamadım.Ama ayva meyve yani ne olabilir ki bulantimi ayva ve elmayla bastırıyorun ben de
Polatalemdar beybim0 bebeğin güzel olması için gamzesi olması için. Filan ayva çok öneriyorlar. Cübbeli Ahmet Hoca’dan da duymuştum. Oğlumda çok yedim yüzü aşırı güzel ve doğar doğmaz gamzeli doğdu 🤣🤣belkide tesadüf ama şuan ikinciye hamileyim bol bol yiyorum
Hase Civciv_ bak arıyorsun buluyorsun böyle postları zorla 😅😅 bak ne güzel cevap yazmışlar işte irdeleme herkes aynı bilgiye sahip değil anla artık niye böyle bişey yazmış bilmiyorum ama demekki bilmiyor aman ne bileyim ya beynimi yedin üç gündür 😅😅