Toprakksx1 Yenianne251 kız Allah canını almasın Tövbe yarabbi beynimiz yandı bugün iyi gülerim bu post a 🤣🤣🤣 Rabbim yüzünü güldürsün iyi güldük🤣🤣🤣
Cana_ Yenianne251 ahahahhahahahah buna daha çok güldüm bn ya 🤣🤣🤣🤣 kız niye başa öle yazmıyorsun madem
Cana_ Bnce dalga geçmiş arkadaş yulardaki yorumlarda birileri çocuğunuzla dalga geçerler ilerde insana göre değil hayvan ismi falan yazana evet haklısınız falan yazmış
Sessizlik-21 Yenianne251 insanlar tek ilk isim koymak icin cabaliyolar resmen ortayada boyle sacmaliklar cikiyo iste
Cana_ Aysnr11 öyle zaten ya en baştaki yorumlarına bide postlarına baktım çevirmiş hemen dalga geçilince
Guluzar06 Yenianne251 bnce şuan cevırıyorsunuz en başlarda hiçte öyle dememi işiniz haklısınız demişsiniz kedi köpek ismi diyenlere bari yalan söylemeyin
cokbilmismom Yenianne251 dalga gecmek için açtın o zaman boş muhabbet yapmak için kedinize olduğunu belirtseydiniz kızım demeden önce keşke burası anne bebek uygulaması😂😂 yada herkes dalga geçince kedim dediniz çünkü ilk yorumlarda ne alaka hayvan ismi diyorsunuz kıvırmayın
amine4444 cokbilmismom evet katılıyorum size başta belirtmemiş yorum yapınca ne alaka diyor sacma sapan isimler bide kıvırıyor 🤣🤣🤣🤣🤣
amine4444 Yenianne251 bunu neden başta belirtmiyorsunuz yorum yapıncada ne alaka yazıyorsunuz asıl siz ne alaka ???? Herkez benimle aynı düşüncede akıl var mantık var kıvırmaya çalışıyorsunuz şimdide