1palyaco CKATAR kasık ağrım olmuştu , göğüs hassasiyeti, bacaklarım da ağrı ve kahverengi lekelenme . Bunları da adet olacağım zaman yaşıyordum yani adet belirtilerim gebelikte de oldu .
leylaaa1268 CKATAR belim ağrıyodu, göğüslerim regl dönemindeki gibi şişdi, bide aşırı iştahlıydım, baya da erken öğrendim hamile olduğumu😁🫶🏻
Donthappymom 1palyaco benim bat bugün sancım azaldı gibi çok yok arada gelip gidiyor ve sol baldırım çok acımaya başladı ama test yapmaya korkuyorum olduğunu düşünmüyorum 😞
Neva_aydn Masym34 benim adetime iki gün var ama hafif karın ağrısı ve şeffaf akıntı başka bişi yok çarpıntı çok oluyor bende ama kahve içiyorum ondan diyorum
1palyaco Donthappymom olumsuz düşüneyin ama olumsuz birşey görürseniz de üzülmeyin lütfen 🌸 birkaç gün daha bekleyin . Bu süre de de dikkat edin hareketlerinize yemenize . İnşallah güzel haberinizi alırız 🌸 bende hiç ummadığım anda öğrendim 💜
CKATAR Donthappymom ben cesaret edip yaptım test pozitif pazartesi de lan vereceğim bence hemen eczaneden almalısın bir test
Donthappymom 1palyaco iki yıl olcak beklediğim hep hüsrana uğradım sadece kimyasal yaşadım ondan aslında birde eşim sürekli yanımda değil Buda olmazsa gelecek ay boş geçecek 🥺 ama inşallah olur
1palyaco Donthappymom inşallah bu ay alırsınız güzel haberi 🌸 olmaz ise ovülasyon testi denemediyseniz deneyin derim yumurtlama gününüzü bulursunuz ona göre değerlendirirsiniz .
Donthappymom Yadem2024 bilmiyorum neden olduğunu sağlıksız gebelik olduğu için kendini atıyormuş galiba
xEndless @1palyaco Yumurta catladiktn kaç gün sonra regl olunuyor ? ona göre test yapicam bnde. Normalde 7 si ovulasyon görünüyor ben 8 ocakta doktora gittim yumurtam 15 mmdi ve çatlama vs yoktu 11 ocağı değerlendir dedi gerçekten kafam çorba gibi oldu sat 25 uygulamaya göre bat 23
1palyaco xEndless yumurta çatladıktan veya döllenme gerçekleştikten 10 -12 sonra test yapılması daha uygun diye biliyorum . Regl e ne zaman olunur bilemiyorum . 11Ocağı değerlendirmenizi istediyse satı bekleyin .
Donthappymom CKATAR evde var test canım ben negatif görmekten korktuğum için yapmadım ama aklımdan çıkmıyor varya korkuyorum ya