Ecekaplan Doktor magnezyum yazmış aldım ama kramp için falan yazıyor öyle bı sıkıntım da yok kullanan var mı bilgi verebilir mi , doktor herkese veriyor muhakkak ama bazıları kullanmıyoruz diyolar
1palyaco Ecekaplan bana da 12.haftamda başlattı ağrım var dememiştim gittiğim de. Benim kullandığımın içinde kalsiyum çinko da var .
MelteM2cck Ecekaplan tabi tabi muhakkak kullan. Sadece kramp için değil. Kabız olmaman, halsizlik, uykusuzluk gibi durumlara da çok iyi geliyo magnezyum
Violette Bende huzursuz bacak sendromu var. Gebelikte iyice kötüleşti. Magnezyumun kas spazmlarına iyi geldiğini duyunca doktordan istedim de öyle yazdı, yoksa kendisi yazmamıştı. Suda eritilenden verdiler bana, sanki bağırsakları da biraz rahatlatıyor.
Guzelanne3435 Violette ismi ney cnm benimde inanılmaz kalca ağrım var suya atılan kalsiyum verdi ama tamamıyla gtmedi agri
MelteM2cck Violette bana saseler etki etmediği için özel alıyorum ben. İsim yazıyor doktorum onları alıyorum. Venetura, quatro gibi.
HilalOturak Magnezyumu hafife almayın kızlar 😂 2 gün kullanmadım kramp ve bel ağrısından ölüyodum kullanınca o kadar rahatladım ki. Gece bacak kramplarım olmuyo kullandığımda. Şu zamana kadar kabız çok olmadım allah biliyo. Bana çok iyi geldi. 12. Haftada başladım. 36. Haftadayım düşünün. İlerki haftalarda daha çok ihtiyacınız olucak