Yasolii Karanfill nasıl geçti normal doğumu ben suni sancı fitil hersey deneniyor ama ne sancı var ne acılmam
canparelerim_ Karanfill yaa maşallah gözünüz aydın çok sevindim darısı bizim başımıza🧿🙏❤️ nasıl geçti doğum, bebişle birlikte iyi misiniz?
Yasolii canparelerim_ Fitil yaptılar nts de sancım çıkıyor fakat ben hiçbiryer hissetmıyorum bu yüzden acılmam olmuyor 😢geceden beri 1 cm
canparelerim_ Yasolii hadi yaa, sancınız da varmış açılma neden ilerlemiyor ki tüh. Suniyi de yediniz. Ay Allahım yardım etsin yaa zordur bian önce açılmanız ilerler inşallah🤲❤️
Karanfill canparelerim_ şükür iyi geçti. İkimizde iyiyiz. Doğumdan önce ki gün nişanım gelmisti. Sonraki gün de kanamam oldu. Sancılarım siklasinca hastaneye gittik. 5 cm acilmam varmış. Aslında sancılarımin düzenli gelmesini beklicektim ama icimden bı his hastaneye gitmemi söyledi iyi ki gitmişim çünkü ıkınma hissini 9 cm de falan hissettim. Evde olsaydım evde dogururdum kesin. Ikınma hissi geldikten sonra hemen dogurdum zaten.
Yasolii canparelerim_ acılmam olmadı 3 gün boyunca sancılarla , 2 cm de kaldı sezeryanla doğum yaptım
canparelerim_ Semakaya25 nişanım geldi 2-3saat bekledim düzenli sancılar başlar mı diye sonra baktım kanamaya çevirdi regl kanaması gibi arkası kesilmiyor hastane gittik hemen yatışım yapıldı. Usg ve nts de kontrollerim yapıldı herşey yolunda normal dedi doktor suyun plesentan bebek herşey iyi durumda o yüzden kendisinin gelmesini bekliycez dedi kontrollerin yapılcak dedi öyle 3gün yattım her gün günde bi kaç kere ntsye giriyordum 3.günün sonunda düzenli sancılarım başladı ve doğuma girdim. Bu arada nişan gelince hemen doğum olmayabiliyor. 2gün ile 1hafta içinde olabilirmiş doğum nişan geldikten sonra.
canparelerim_ Yasolii yaa çok geçmiş olsun, üzüldüm o kadar gün sancı çekmenize. Gözünüz aydın, siz ve bebişiniz iyisinizdir inşallah🙏 sağlıkla büyütün, çabucak toparlanırsınız umarım. Bugün mü doğurdunuz yani dün mü? Ben 40+5hala bekliyorum.
canparelerim_ Karanfill maşallah Allah bağışlasın gözünüz aydın ne güzel kavuştunuz🧿🙏🥰 darısı ben ve benim gibi bekleyenlere olsun🤲 40+5 oldum bende🙈
Karanfill canparelerim_ Allah razı olsun. İnşallah sizinde doğumunuz gönlünüze göre olur kolay geçer ♥️🤲
Nurhan_Ergn canparelerim_ 39+5 canım benim de yarın kontrol var ne sancı var ne açılma Dr 40 +5 e kadar bekleyebiliriz dedi ama ben o kadar olsun istemiyorum sancım da yok acilmam da yok suni sancı ile doğum yaparsın dedi kendi sancım olmazsa dedi hayırlısı beklioz
canparelerim_ Nurhan_Ergn benimde 40+5 bugün🙈 ve durumlar sizinle aynı. Benimde yarın kontrolüm var bakalım doktor ne diycek, Allah yardımcımız olsun🙏❤️
Hilalandlevent canparelerim_ Bende tam 40 hafta oldum arada kasılmalar yaşıyorum gece uykularım hiç yok neredeyse. Benim de karnım bayağı aşağıda sürekli lavaboya gitmek istiyorum yürüyünce ekstra kasılmalar oluyor. Çok yoruldum artık bugün kontrolüm var. Doğumdan çok korkuyorum ama bu durumda benj çok zorluyor
tugbaa54 Hilalandlevent bende 40 hafta oldum bugün kontrolüm var hiç alttan muayene olmadım bugün olurum heralde ilk çocuğumda 39 +2 de alttann muayene olmuştum o akşamı doğuma gitmiştim tetiklemişti inşallah Buda öyle olur resmen kendi sancım gelsin diye dua ediyorum
tugbaa54 Hilalandlevent bide dün akşamdan beri yarım saat 40 dakikada bir adet ağrısı gibi bir ağrım oluyor ilkinde hiç böyle şeyler yaşamıyordum ne ağrısı bu yaa
canparelerim_ Hilalandlevent son haftalar gerçekten çok zor insan oturup kalkamıyor yatamıyor dönemiyor, biraz ayakta kalsın beli ağrıyor karnına sancılar giriyor. Allah yardımcımız olsun hayırlısıyla sağlıkla doğururuz inşallah bian önce en güzel zamanda en güzel şekilde🙏🌸 bende de durumlar aynı bende 40+5oldum yarın kontrolüm var nst de sancılarım düzensiz çıkıyor ve açılmamda yok🤦♀️ bende daha bi doğuramdım. Doğum içinde insan deneyimlemediği bişeyden ister istemez korkuyor ama sakin olmaya çalışın olumlama yapın pozitif girmeye çalışın emin olun sancıları karşılamaya çok yardımcı olacaktır❤️