Suzan-5656 _asli1123 merhaba canım benim değil de yakın bir arkadaşım 15 gün önce yaptı ilk denemede tuttu Adana’da oturuyor kendisi isterseniz sorabilirim dr adını 6 yıldır olmuyordu
Zynp12 _asli1123 İzmir tavmergen kliniği erol.tavmergen instadan da bakabilirsiniz çok bilincliler çok ilgililer bende onlara gidecektim tedavi için ama gerek kalmadı 7 yıl sonra mucizem kendiliğinden geldi rabbim isteyen herkese nasip etsin 🥰🤲
_asli1123 cansugunes0210 mustafa taş instagram da karşıma çıkıyor mor kalp 💜 veren doktor demi süreç nasıl ilerliyor benim problemim pcos
cansugunes0210 _asli1123 süreç biraz yavaş yavaş cnm benlm sorunum da çikolata kistim var benim. Bana yumurta toplama oldu Bi 6 yumurta dan tek embriyo kaldı o yüzden yeniden yumurta toplama olacak.. Süreç baya uzun ve yorucu ve masraflı
Bebelivekedili Lütfen Doc.dr Yasemin çekmez hanıma bir bakın bu konuda üstün başarılı :) ablam ilk denemede gebe kaldı şimdi oğlu 2 yasinda neredeyse
Kucugum09 Umudumsun098 bende adanada oturuyorum . Tüp bebek annesiyim nasipse 2. Kizim geliyor. Kışla başkent erhan şimşek . Once Allah sonra onun sayesinde . Çokta memnunum. 1. denemede tuttu 2 yil arayla diger denemede de tuttu.
Kanatsiz_1_melek cansugunes0210 neden tek embriyoyu transfer yapmiyorda tekrardan yumurta toplama işlemi yapmak istiyor merak ettim
_asli1123 Melikebldz maşallah sağlıcakla kucağınıza alın inşallah fiyat biligiai verir misin canım elbet kişiye göre değişebilir de
Melikebldz _asli1123 Tedaviye toplam ilaçlar hariç 43.500 verdik ama eşimin tese ameliyatı falanda var içinde toplam 75.000 e yakın tuttu ilaçlar falan ortalama 50 60 olmuştur şuana kadar olan ama sadece ilk kullanilan ilaçlar da 30 falan tuttu sanırım.
Umudumsun098 Kucugum09 Her iki denemede tek embriyo mu transfer edildi Sorunuz neydi ilk bebgini kac yil sonra oldu