Alan_Yeliz yorgunanne_ bende 32 haftalıgim benim ilk ameliyatimin üstünden 13 sene geçti bana diyolarki normal denetmezler normal doğum diye siz 3 seneyle nasıl deneyeceksiniz🤔
Tugcebngl Edadan çok şişmiştim ben hem epidural hem genel olduğum için panik atağım tutunca mecbur genelde yapmak zorunda kaldılar normal ameliyatta unuttukları gibi genel komple bayıltıyorlar
Anneadayi_2610 HZYA benim de dün kontrolüm vardı normal doğuma engelin yok kafası aşağıda şuan dedi bende epidurali sordum yapıyor musunuz öneriyor musunuz diye tabiki hastam isteyince yapıyorum öneriyorum dedi
busrakacamer Anneadayi_2610 bebeği direk kucağıma verdiler emzirirken hiç bir şey hissetmedim ama onu aldıklarında azıcık acıdı
Anneadayi_2610 HZYA normal doğum 7600 sezeryan 8 bin küsür ama fiyatlar güncellenecekmiş şubata kadar değişir fiyatlar siz hangi hastaneye gidiyorsunuz
HZYA Anneadayi_2610 benim normal doğum şuan 25 bin epidural için fazladan 7 bin daha istedi. Alanya Anadolu hastanesi
Anneadayi_2610 HZYA hımm anladım doktorunuzdan memnun musunuz ? Evet epidural için ayrı ücret talep ediyorlar
Anneadayi_2610 HZYA bende değişmek istedim ama malum fiyatlardan dolayı değişemedim başından beri aynı doktora gidiyorum. Dr erhan karaalp çok iyi bir doktor fakat muayene ücreti sordum 2500 dediler😅😅
YoncaD Prensannesi333 ne bilim ben heralde dahada siddetlenio ondan ben oyle hissediyorum felan sandim ilk doğum olunca tecrübesiz oluyosun 😅😅😅 dikiş yaparken söyledim bana epidural doğru yapamadinizmi ne bende uyuşma yok felan dedim yo vardir vardir dediler ne bilim 🤣
HZYA Anneadayi_2610 Alanyada yaşasanız bayılırsınız gebzeye 😂 oraya atanmak istiyorum sınava başvurcam arkadaşlarım orda