eceyc314 Avakado, yumurta, labne, bal, tahin pekmez, 2 tane wasa, zeytin her sabah bunları tüketiyorum. Bazende oğluma yaptığım krep, pankek, yulaf tost gibi şeylerden otlanıyorum😅
Aybarssena Her şeyi yiyorum bende Yumurta ptates kızartması omlet sigara böreği sucuklu yumurta tost bazen çorba içiyorum. Domates salatalık biber zeytin peynir
Susam59 1 yumurtadan omlet, yarım avokado yoksa yerine ceviz, 2 çeşit peynir, 2 3 tane çeri domates, 5 tane yeşil zeytin bu 5gün falan yediğim, 2 günde meyveli yulaf lapası yiyorum pişirip
Pinaargunes Mira_ll13 haşlama yumurta ya da patatesli yumurta , beyaz peynir , kaşar peyniri salatalik siyah ve yeşil zeytin ceviz ayva reçeli ya da tahin pekmez 🙏😂😍
Esra_4774 Mira_ll13 Yumurta ,patates ( haşlanmış, kızarmış) Peynir Yoğurt ( ev yoğurdu) Bal ( hakikî doğal) Süt Zeytın ( ben yemiyorum fobim var ama siz yıyın) Recel Pekmez( bebeğe kilo aldırıyor anneye kan yapar) Bazen tost ( kaşarlı) Meyve suyu ev yapımı 5 adet ceviz Kaçamak olarak kaşarlı menemen 😋 oyle canım arada cok nadir cay içiyorum
Esra_4774 Mira_ll13 Aminnn inşallah ben özellikle bebek sağlığına ıyo gelen kilo aldıran şeyler yemeye çalışıyorum canım
Alan_Yeliz Özellikle dikkat ettiğim söylenemez o an ne geldiyse aklıma onu yiyorum.bazen omlet yapıyorum.bazen sebzeli kaygana yapıyorum bazen patates kızartıyoruz.bazen yumurta.bazen bazili yada ıspanaklı yumurta yapıyorum yanına kahvaltı çeşitleri ne varsa onu yiyorum bunları haftaya yayiyorum öyle.ama sade kahvaltı çeşidi asla yemek yanına illa kızartmalık bişey yaparım🤔😀 11 de falan yapıyorum kahvaltı bazen daha da geç olabiliyo🤔
OzgeKaya Bir yumurtadan omlet, salatalık, 6-7 adet siyah zeytin, burgu peynir veya bir kalıp beyaz peynir, avokado, mandalina ve muz ✨ ara öğün olarakta 4-5 tane çiğ ceviz , 4-5 tane çiğ badem , 4-5 tane çiğ fındık😍