Yenianne6706 Mira_ll13 yumurta peynir domates salatalık bal zeytin badem yada ceviz yoğurt. Ama sıkılıyorum aynı kahvaltılardan bazen mısır gevreği yiyorum folik asit yönünden de zengin oluyorlar. Bazen de tost yapıyorum çeşitlendirmeye çalışıyorum
ayanarta1 Mira_ll13 yumurta peynir zeytin ceviz bal kesin yerim bunları hurma yiyordum başlarda şimdi kanama alani.olunca ona arar verdim mevsimi olmadığı için domates salatalık asla tüketmiyorum tamamen hormon
Zeynepkrkytlli Mira_ll13 iki gündür omlet domates salatalık çok az maydonoz brokoli biraz yeşillik zeytin peynir ceviz fındık yiyorum bide malesef çay iciyorum Bı ara hiç yiyemiyodum Allah herkese hamilelikte sağlıklı şeyleri yedirme iştahi versin
busduuk1914 Mira_ll13 canım ne isterse onu yiyorum ya. Kahvaltıda yumurta yemezsem kaşarlı tost, patates kızartması yemişsem gün içinde mutlaka muz kefir falan tüketiyorum. Bebeğe kilo aldıran şeyleri birbiriyle yer değiştirerek yiyorum sürekli. Yoksa insan sıkılıyor her gün her gün yumurta falan. Normalde sevmem bile. Tiksindirmek istemiyorum kendimi hiç bişeyden
Mira_ll13 Nunu20 ben gec uyaniyorum canım 11 gibi kalkiyorum 11 bucuga dogru peynir zeytin bal ceviz maydonoz patates kizartiyorum arada sirada tost felsn
Ymnjunior Mira_ll13 ne varsa yiyorum ağzım durmuyor bu ara 18+2 bi haftadadır yemek yemek daha bi güzel gelemeye başladı🤣
Boncukk123 Ymnjunior 🥲🥲 o haftalarda iştah bir açıldı bende birden 6 kilo aldım canım 🥹 yedigim yiyecekler aşırı lezzetli gelmeye başladı sanki daha önce hic yememişim gibi o haftalarda tadını almaya başladım sanki sende de oyle mi oluyor ☺️
Zeyyno_ Mira_ll13 Haşlanmış yumurta peynir salata domates bazen kaşarlı tost ve yoğurt sade ceviz yerine Cevizli sucuk tüketiyorum öyle değişiyor
morpaqatya9 Mira_ll13 Uno tahıllı 2 dilim ekmek,zeytin, kahvaltılık yağ, az bir şey reçel, salatalık 🥒 çay bu kadar 😊
Duru_3545 Bende her gün yumurta , peynir , zeytin , kepek ekmek , tahin pekmez yerdim ama 31. Haftamdayim mide bulantısı basladi . Yumurta yiyemiyorum 😔 kaşarlı ekmek yada kendi yaptigim kek , yulaf lapası vs dewam .
OguzMoms Mira_ll13 2 yumurta , 1 dilim tam buğday ekmeği , yarım avakado , 2 tam ceviz , peynir sevmediğim için bazen tost şeklinde yapıp yiyorum ekmeği ikiye bölüp yine 1 dilim ekmekle yani 🤭 birde tahin pekmez ekliyorum 1 tatlı kaşığı klasik kahvaltim böyle oluyor haftanın 3 günü falanda yulaf kaseleri hazirliyorum