Ceremua A12_S07 valla doktorun iyiyse sorum yok bende korkuyordum ama doktorum o kadar kibar nazik ki hiç kötü hissetmedim
MF0127 Miraykader Dr da normal dedi ama burda bazı doktorların perinolojiye yönlendirdiğini flan okuyunca tedirgin oldum
Ceremua Miraykader benim kızım da 37 de dönmüş hatta doğum sancısıyla bile dönebiliyor bebek hayırlısı olsun inşallah ❤️😍
MF0127 Ceremua dün geceden bu yana o kadar üzüldüm ki sanırım kendimi çok strese soktum yaklaşık iki saattir sancı giriyor ara ara umarım geçer 🥲
Ceremua MF0127 ay hayır aşkım sen kendini öyle daraltıp strese sokma sakın önemli olan sağlığı organları bu tarz şeyler değişkenlik gösterebiliyor sen stres olursan bebeği çok etkiler olduğunca güzel şeylere odaklanmalısın 💕
MF0127 Ceremua çok teşekkür ederim canım burda sizlerle konuşmak beni çok rahattı Allah razı olsun 🤲🏻❤️
Fatmaokan Ceremua alfamet günde 2 kere alcanot müdür nedir 2 kere sancı önleyici mahvoldum o halde 13/7 14/8 cikiyo
Tatar59 A12_S07 ay kesinlikle. Kızım baş asagiydi hiç böyle zorlandigimi hatırlamıyorum. Oğlum şuan yan duruyor o kadar zor ki. Hep ağrılar ve ağırlık. Bı an önce dönsün baş aşağı diye dua ediyorum