Safie2020 Kızlar doktrolar hep değişmiş kendi doktorumu bulamıyorum hiç. Yeni doktorlardan devamlı gittiğiniz video resim çektiren her gittiğimizde ayni doktoru bulduguniz biri var mi
BhrRzgr_06 Safie2020 Yanlış hatırlamıyorsam normalde de perinatolojide de asistanlar bakıyor ben perinatoloji takipliyim her 15 günde bir farklı biri oluyor
Safie2020 BhrRzgr_06 yok onlar değişiyor zaten hep aynen de randevu alırken hep farklı doktor isimleri çıkıyor hiç eski doktorlar yok onu demek istedim
BhrRzgr_06 Safie2020 Ben hep aynı doktorun ismine alıyorum ama asistanları değişiyor Normal polikliniklerde Adnan Kaya diye bir hoca var onu önerebilirim size ama çok iyi bir doktordur özel hastanedeyken gidiyordum asistanları bakar Ama kendisine de bir şey olursa danışıyorlar tabii
Elff0 Safie2020 aynı doktora denk gelmen çok zor Ecem Dilan duman yada inci kahyaoglunu öneririm ama hep değişiyor her gittiğimde farklı asistan doktor var ama hepsi iyi
Safie2020 Elff0 ben hep Büşra hicaya alıyordum hep de kendisi oluyordu çok memnundum şimdi randevusu hiç yok üzüldüm . Ecem hoca duydum ama o da lohusa da falan okuyri dediğiniz gibi