2prensesannesiiii Deletedmom_116 aşkım devam sütü kabul etmiyor ya🥴😢 kaç kez yaptım ziyan oldu bi yudum bile almadı biberonu dövdü🥴 biberonla sadece su içiyor
Deletedmom_116 2prensesannesiiii yoğurtla farklı sebze meyve karıştırıp dene yada mamaya Meyve sık karistir Dene kuzu
2prensesannesiiii Demetrana ek gıda alıyor ama bu diş serüveninde sadece emmek istiyor menemen yaptım kendine göre kahvaltıda şimdide şehriye çorbası yaptım yemedi hiç 😢 sadece emiyor şuan devam sütü aldık kabul etmedi biberonu dövdü🥴🥲
Fnen 2prensesannesiiii ben 16 aylıkken bıraktım çok rahat oldu hemen adapte oldu ama sizin ekstra bir mama vermeniz gerekiyor daha küçük çünkü diş içinde soğuk şeyler uygulayın rahatlatır inşallah Birde çoğu insan doğuma kadar emziriyor eğer doktorunuz sıkıntı görmezse sizde emzirirsiniz
2prensesannesiiii Fnen düşük riski yok bu gebelik güzel geçiyor çok şükür ileri haftada erken doğuma yol açar denildi bi korktum 1 yaşına yakın yavaş yavaş keseceğim inşallah başarırım travma bırakmadan 🥲