Bceylan dolunay__ rabbim analı babalı buyumeyi nasip etsin 🙏 size de sağlık sıhhat versin inşallah 🙏 Ben hala arada sancı çekiyorum Nasıl geçti normal doğum süreciniz Anlatır mısınız taze taze 😅
dolunay__ Bceylan vallahi zor geçti sancı yoktu hafif sancim vardi karnima bastira bastira çıkarttılar bebeği o biraz zordu rabim sanad yardım etsin inşallah
bbaby44 dolunay__ suyunuz erken gelmis ya o yuzden keske dogum aninda olsaydi da o kayganlilkla bebekde gelirdi dikis vs oldumu nasildi
dolunay__ Allah o kapıda hiç birinizi birakmasin inşallah darısı size bebek yanmda yırtmadan doğum yaptilar hafif sancim vardi sadece karinma bastırıp çıkardılar ıkınmak biraz zor oldu
Eddaa57 dolunay__ Allah analı babalı büyütsün suni sancı çok yaktı mi canınızı yoksa sadece karnınıza bastırınca mi acı oldu acaba
dolunay__ Eddaa57 suni sancı verdiler baktılar yan etki yapınca çıkardılar kendi sancimla oldu bastra bastra çıkardlar
Gamzelii7 Bsra_0105 35 haftalığım karnımda çok kasılma olmaya başladı normal mi. Sizde varmı böyle bişey. Sanki iki yandan karnımı gerdirdikçe gerdiriyorlar çekiyorlar gibi değişik bişey. İlk kez olmaya başladı bugün.