damlacvsgl dolunay__ ayy benimde dün nişanım geldi ne zaman başlar acaba doğum napmam gerekiyo bilmiyorummm bende bugün 37. haftama girdim☺️
Alan_Yeliz dolunay__ Allahim hayırlısıyla saglikla kucağınıza almayı nasip etsin kolaylıklar diliyorum size🤲
Elifdddd dolunay__ cok erken değil maşallah hayırlısıyla doğur sağlıkla al kucağına benım yengemde tam 36 da doğum yaptı :)
Gamzelii7 Bsra_0105 35 haftalığım karnımda çok kasılma olmaya başladı normal mi. Sizde varmı böyle bişey. Sanki iki yandan karnımı gerdirdikçe gerdiriyorlar çekiyorlar gibi değişik bişey. İlk kez olmaya başladı bugün.
Bceylan damlacvsgl benimde salı günü nişanım geldi hatta ara ara yine geliyor o akıntı ufaktan sancılar başladı bakalım bekliyorum bende sancılarım artarsa dayanilmayacak gibi olursa doktora gidicem
Alan_Yeliz dolunay__ benim eteklerim tututsmaya başladı şimdiden günüm yaklastikca daha çok korkuyom yaaa nasıl doguracam bilmm her iki doğumdan da çok korkuyom😞😞insallh sizinki güzel geçer benimkide
damlacvsgl Bceylan benim sadece bel ağrılarım var şuan ama sancım yok pazartesi sezeryan günü alıcaktım beklemicek galiba😅