Neslihan_Celik Mommelike 2024 fiyatları 6 ocak günü randevum vardı 565 TL olan muayene ücretimizi yeni sene fiyatları güncellenmiş 730 TL olarak ödedik sigortalı olarak 11500 olan sezeryan ücretide 15000 olmuş
Mirayymn Mommelike 13 bin normal doğum zorunlu sezeryan 15 istekli sezeryan 17 diye biliyorum belki biraz oynuyordur fiyatlari tam aklimda değil 🥰
Mirayymn Mommelike mediplus daha uygun 11normal doğum ama oranın yoğun bakım ünitesi olmadığı için risk almak istemedim yorumları iyi degil doğumdan vazgeçtim doğa Hastanesinde doğumum olacak
Sakiii @“eylmz”#p31112028pe eylmz peki doktordan memnun musunuz? 33 haftalık hamileyim doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum. Ben de Derya Kabza Gül e randevu aldım ama çok kararsızım☹️
eylmz Sakiii evet çok memnunum bi kaç arkadaşım da muhabbet hanımda doğum yapmıştı onlar sayesinde tanıştık. Çok samimi bir doktor sen sormadan çoğu şeyi kendi söylüyor, ultrasonda her seferinde detaylıca inceleme yapıyor vs
Hanifekdemir Neslihan_Celik çok saolun bizde salı günü doğucaz inşallah sizde sağ Salim kucağınıza alır mutlu mutlu büyütürsünüz bebişinizi
Reyhan-v Melike13mart detaylı tarama yapıldı bana 2 hafta önce suyum fazla coktı bebeğim de biraz iri diye demedikleri kalmadı bana ya eşim de ben de kocamanız boyluyuz filan benim çocuğum zaten küçük olmaz ki mantıken üslupları kötüydü soğudum ben dün de medigoldda gül hanıma gittim işte o kontrol etti abartmışlar dedi senin çocuğun küçük olamaz ki dedi siz eşinle uzunsunuz dedi filan ay herkes bişey diyo ama o hastane beni yumuşak karnımdan vurmaya çalıştı sanki :(
Melike13mart Reyhan-v Ya ben hic bi sorunla karsilasmadim detaylimida baska yerde yapdirmisdim sonuclari gosterdim ama bir sorun olmadi sadece dogum yapdirdigi yerler icime sinmedi medigoldun fiyatları nasil bilginiz varmi dogum ucreti hakkinda
Bnurd Tugces27 bahçelievler Medipol Muhabbet Haliloğlu’na gidiyorum çok memnunum normal doğum düşündüğüm için sezeryan fiyatı almadım 🙈
Reyhan-v Melike13mart ya tabi sordum ben ssklıya 590 lira muayene ücreti 9900 normal doğum sezeryan 13 bin dedi bana
tugcesahin9 Reyhan-v Ne zman sordunuz acaba bunlar eski fiyatlarda ben de gül hanımın hastasıyım cnku
Melike13mart Reyhan-v fiyatlar disariya gore uygunmus evet umarım güzel gecer hersey yolunda olur siz kac haftalik hamilesiniz
Reyhan-v tugcesahin9 dün sordum dün ordaydm ama söyle bi dipnot düştü bana zamlanmadık daha dedi size ne dediler
tugcesahin9 Reyhan-v Banada aynısı dediler henüz zam yapılmadı diye ya ocağın sonu yada Şubat gibi yapılır dedi
Dilekk Hadicanimsendee13 Rami hasstanesi nehir bayram instagramdan bakabilirsiniz çok hanım ağzı dualı ssvd yapan bir doktoru 🌸
Hadicanimsendee13 Dilekk fiyat bilgisini nasil sorucam acaba ssvd daha pahaliymis oyle söylüyorlar dogrumu acaba
Moonlight7 Tugces27 Sefaköy Medipole gidiyorum bende orda yapıcam doğumumu nasip olursa zorunlu sezeryan 21bin isteğe bağlı 35bindi benim doktorum normal doğumda 16bin. Arkadaşımda orda doğum yapmıştı memnun kalmıştı