whitechocalete Kızlar salı günü sezaryen doğum yaptım özellikle yatıp kalkamıyorum dikiş yerlerim çok acıyor , uyumuyorum bile bu sebepten gözümü yumamadım. Normal bir durum mu ne kadar sürer acaba. Bir de ayaklarım davul gibi çok ödem var
Bitutampapatya whitechocalete kısa aralıklarla yürümeye çalış yani kalk iki dakka yürü uzan sonra her saat başı böyle yap yürümez sen ödemin de gitmez biraz sık dişini olur mu🥺 Dördüncü ve beşinci gün biraz daha iyi olacaksın bir hafta tamamen olmasa da daha rahat hareket edersin ama hareketsiz kalma yürüdükçe acının geçtiğini fark edeceksin geçmiş olsun🦋
Cgdem123 whitechocalete 15 günde kendını toparlarsin karnını sıkmadan çarşamba sorarsan daha rahat hareket edersin ben öyle yapmıstım gayet normal bir durum
-syma1 whitechocalete aynı şeyler 5 gün sürdü benim Oturarak arkama boynuma yastık koyarak uyumaya çalışmıştım Ödemden ayaklarım acıyordu artık
whitechocalete Bitutampapatya teşekkür ederim, uzanmak ve kalkmak kabusum oldu gece uyumak için bile uzanmadım oturduğum yerde uyumaya çalıştım beni çok zorladı özellikle dikişin bittiği yer sağ taraf o kadar acıyor kii
seizetheday whitechocalete ben de zaten şey demek istedim sürekli yürüyüş ve hareket ederseniz acılarını ağrılarını geçecektir geçmiş olsun
Alan_Yeliz whitechocalete ay bende ilk doğumda öyleydim şuan sanki ben yaşıyorum bu söylediklerini gibi geldi çok zor yaaaa 😞 günüm yaklaştıkça daha da korkuyorum doğumdan Allh yardımcımız olsun🤲yatakta asla yatamazdim oturduğum yerde uyurdum bende çünkü bebeği emzirmeye kalkmak ölüm du resmen😞insallhh biran önce geçer acılarınız ama yavaş yavaş yuruyunki daha iyi olursunuz zor oluyo çok iyi anliyom ama mecbur😞 Allh kolaylık versin size.ilaclariniz varsa ihmal etmeyin kullanın
myangelson whitechocalete daha çok yeni bismillah ameliyat geçirdin canım zamanla geçecek 🦋 ben gün içinde genelde yürümeye özen gösterdim bir de hep oturur pozisyonda durdum yatmadım pek ama gece yatıp sabah kalkarken çok fena sıkıştırıyordu sancı giriyordu o da vücut soğuk olduğu için de olabilir bir de yeni ameliyatli olduğun için de oluyor. Böyle nefesim kesiliyordu resmen karnımı kasmadan kalkmaya çalışıyordum genelde eşimi uyandiriyordum o kaldırıyordu yataktan kendim tutunup kalkabilecek bir yerim yoktu. Yatarken de direk yatma arkanı sırtını yastıklarla destekle canım biraz daha iyi gelir öyle. Hastanede de mesela biraz oturur pozisyonda oluyordu yatak
Fattmasevinc whitechocalete geçmiş olsun ne kadar hareket ederseniz o kadar çabuk toparlanirsiniz. Hareketten kastım yavaş yavaş yürüyüş. 2 hafta kadar benimde ağrılarım olmuştu. Biraz vücut yapısı ile ilgili de olabilir.
Kdjhjhhj whitechocalete bol yûrüyüş ne kadar yürürseniz o kadar hızlı toparlarsınız kendinizi benim biraz uzun sürmüştü inşallah en kısa sürede toparlarsiniz🩷
yarencaliskan whitechocalete bende 5 ocakta doğum yaptım ilk 1 hafta zor geçiyor suan hiç ağrım kalmadı
-syma1 Benim 23 gün oldu Dikiş yerimde sertlik var sanki kıyafetim sıkıyormuş gibi his oluyor Normal mi ne zamana geçer