NAGEHAN_2 Merhaba ben 27 haftalık hamileyim.Doktorum il değiştirip gidiyor.Medical park Yıldızlı Akçabatta veya başka hastanelerde önerebileceğiniz güvenilir, işini severek yapan bir kadın doğum doktoru var mı?
Mvld9861 NAGEHAN_2 medikal park karadeniz de hasan tahsin sanisoğlu nu önerebilirim. Yılların doktorudur. Benim de doğum doktorum ,şuan kendisine gidiyorum bende. Teyzem yıldızlı medikal park da sevilay hanıma gitmişti
Nrdntr NAGEHAN_2 meydanda özel kliniğe gidiyorum doktorumun adı Özgür Özdemir çok ilgili bir doktor öneririm bende çok araştırdım ve şimdi gayet memnunum
NAGEHAN_2 Hmyr-N99 İmperial hastanesi eskiden iyiydi şimdi ticari olarak görülüyor hastalar diyorlar.Bilemiyorum:/
NAGEHAN_2 Mvld9861 Medical park Karadeniz hijyenik değil gibi geliyor bana siz memnun musunuz?Doğum yapanlar daha iyi bilir bu süreç beni düşündürüyor¿
NAGEHAN_2 Bebehlimmm Nebahat hanıma gitmiştim ama denk gelip okuduğum doğum hikâyeleri beni korkuttu.Hakkında iyi şeyler duyduğumu söyleyemem.
Hmyr-N99 NAGEHAN_2 maalesef ki artık her şey her yerde paraya bakar oldu ama sağlık konusu farklı tabiki Bende imperielin ebelerinin methini çok duydum
Mvld9861 NAGEHAN_2 ben henüz doğum yapmadım,dokturum orada olduğu için tercih ediyorum hastaneyi, ama annemde doğum yapmıştı bir sıkıntıyla karşılaşmadık şuan için,ama ilerisi için ne olur bilemem
NAGEHAN_2 Mvld9861 benim kardeşimin eşi de orada doğum yaptı ama iyi geçmedi.İlgilenmemişler bile çocuk bir hafta küvözde kaldı.
NAGEHAN_2 Hmyr-N99 ebeler normal doğumda varlar sanırım. Benimki sezaryen olacak.Pek Bi bilgim yok ama eski doktorum İmperiali tavsiye etmem demişti.
NAGEHAN_2 Betull6133 Gülşah Hanıma da gittim prof diye fakat kendisi fazla ilaç yanlısı bende ilaç içmeyi hiç sevmem çok mide bulantım yoktu fakat ısrarla Dr. Prilam vermeye diretti.Bende ısınamadım kendisine.Cevabınız için teşekkür ederim💌
Becuk NAGEHAN_2 ben de Trabzon’da sezeyani iyi bir doktor arayışındayim. Var mi bu konu da eli iyi olan acaba