Masalperisi Merhaba 2. Hamile olan tecrübeli anneler. Kızım 5 yaşında haftaya oğlum geliyor 🙏 kızımı sabahtan bizimle hastaneye götürmelimiyim yoksa daha sonra babasıyla mı gelmeli. Bu konuda fikri olan yardımcı olursa çok sevinirim 🦋
OguzMoms Masalperisi Benimde oğlum 5.5 yaşında kardeşi doğduğunda 6 yaşında olmuş olcak paşam 🥰 Ben sonra babasıyla gelmesini istiyorum benimki sezeryan olcak ama yinede beni o şekilde görmesini istemem çünkü benim oğlum çabuk etkileniyor öyle şeylerden
Nnoktaa Masalperisi bu konuda tecrübem yok ama yeğenlerimin hepsi doğumdan sonra annesini ziyarete gittiler. Sabahtan sizinle hastaneye gelirse sizi sancılı ağrılı görürse etkilenebilir. Gitmeden güzelce konuşabilirsiniz. Ben şimdi tek gidiyorum hastaneye. Ama sonra seni kardeşinle hastanede bekliyor olacağız diyebilirsiniz.
Fattmasevinc Masalperisi hayırla sağlıkla gelsin bebeğiniz. Hastane evime uzak ve bizimle ilgilenecek kimse olmadığı için oğlum bizle gelecek doğum zamanı. Sezeryan olacak benim. Ben odaya girmeden odada olmaz ameliyat sonrası. Dışarıda tutar artık biri…etkilenmez diye düşünüyorum