Ceydakrtpe22 Malatyalı olmadığım İçin bilmiyordum şu an gözde de doğum 20 bin civarı park hastanesinde ne kadar
Malatya
Nergisssadyamn 22 bin olmuş doğum ücreti ama sürekli takıpli hastalarına yardımcı oluyorlar indirim konusunda
nzlbrn Mükkemel bi doktor doğumumu sevgı hoca gerceklestırecek 🥰
- Düzenlendi
Ceydakrtpe22 bende bu ay içinde gidicem inşallah hafta sonları çalışıyor mu bilginiz var mı ya da saat 16dan sonra
nzlbrn cumartesi 12 kadar çalışıyorlar hafta içi de 5 kadar
Ceydakrtpe22 aşağı yukarı Malatya da özel hastaneler aynı fiyat o zaman
nzlbrn Bazı özel hastaneler cumartesi çalışıyor arayıp sormak lazım
Ceydakrtpe22 çok teşekkür ederim 🥰
Gözde de zercan kalı
Ceydakrtpe22 sezaryan mi
Nergisssadyamn adı neydi acaba
Nergisssadyamn Merhaba..gidebilirseniz 1 saat uzaklıkta Elazığ merkezde Fethi hanay var özel klinik. Güncel muayene ücreti 750 tl. Anadolu hastanesiyle anlaşması var. Malatya yolu üzerinde. Orası uygundu doğum için. Ve personel çok ilgili doktor çok ilgili. Bilginiz olsun.
Azizesoran teşekkür ederim ben doktorumdan çok memnunu.Ben hastane olarak Malatya’da ki fiyatları merak etmiştim
sna44 Kaç haftalık hamilesin
Hilaall Sezeryan mı derken anlamadım
Nergisssadyamn Ceyda hanıma yazmıştım onu
Hilaall evet
Ceydakrtpe22 Sezeryanı siz mi istediniz Ceyda hanım bende çok düşünüyorum acaba normal mi sezeryan mı yapsam diye
Sibel44k Benim muane ücretim 1250₺ doğum şu an 20 binmiş ama benim doğumuma kadar 30 u bulur
Ceydakrtpe22 bende sezaryen istiyorum 17haftalik devlet takipliyim ama devlette yapmiyrlr istek üzerine tabi ikinci hamileliğim korkuyorum