yeni-annelik Daha 5 haftalık gebeyim tiroidim (SerbestT4) artış göstermiş bunu yaşayan annelerimiz var mı ? Tehlikeli bir durum mu lütfen yaşayanlar yazarsa çok sevinirim 🙏🏻
emirtimr1 yeni-annelik ben 9. hadtadayım ths değerim artmış sağlık ocağında öğrendim yarın doktora gideceğim önemli birşey bebeğin beyim gelişimi etkiliyor özellikle doktor da test yapıp tekrar aynı sonucu alırsa büyük ihtimalle ilaç tedavisi başlanıyormuş burda ki anneler öyle demişti
CansuErman yeni-annelik benimde öyleydi ilk ogrendigimde 6 haftaliktim 1 ay ilaç kullandım kontrole gittim ve düşmüştü hiç korkma ilacını düzenli kullan saatinin düzenini iyi ayarla yeter zaten düşüyor
Merve-betul yeni-annelik ilaç başlanır gebelikte tiroid oluşumu bazı gebelerfe normladir bende de vardı ilkinde endokrinle beraber ilerlemeniz gerekiyo tabiki riskleri var suyun artması bebeğin kilosunun artışını da gösterir
Caglaguney yeni-annelik sağlık ocağına yaptırdıysanız güvenmeyin lütfen devlet hastanesine bir gidin derim
ozlemozlem66 Benimde gebeliğib basından berı yüksek , endokrin takipliyim ilaç kullanıyorum, her ay kan verecekmişim, 10 haftalık hamileyim
yeni-annelik CansuErman umarım benimde öyledir doktor ultrason çekilmesi gerektiğini söyledi nodul olabilirmiş sizin seviyeniz kaç çıkmıştı
Caglaguney yeni-annelik kesinlikle çünkü sağlık ocağında kanı çok bekletiyorlar kan bozuluyor yüksekse bile sağlık ocağında daha da yüksek çıkıyor
yeni-annelik Tsh seviyeside 2 buçuk ve altında olması gerekiyormuş benim o 3 buçuk T4 de 22 olmuş ama gebelik öncesi tahlillerime baktım hepsi gayet normal şu an yüksek ve şu zamana kadar hiçbir doktor tiroidim olduğunu söylememişti hep normal seviyedeydi