1erkekkannesiiii Beyzaaa277 26. Haftamda tüm kıyafetleri çantayı hazır etmiştim iyi ki etmişim 33. Haftadan sonra hep yattım hazırlayamazdım zaten
seizetheday Beyzaaa277 ben de ilkini geç hazırladım zaten doğacak gibi de durmuyordu maşallah :) ikinciye gebeyim bunda ağrılarım vs şeyler olunca 28 29 da hazırladım bir de oğlum diş çıkardı hastalandı sürekli onunla ilgilendiğim için geç kalsın istemedim iyiki de hazırlamışım
Merve1414 Beyzaaa277 işinizi erkenden yaoin garanti olsun son anda sıkışmak iyi olmaz inslaalh sağ saglim kucağımıza alırız
Dilaratalay33 Beyzaaa277 35 haftamda hazırladım yavas yavas eksık aklıma geldıkçe koydum valiz hazır hatta arabaya yerlesti puset valizim 39+2 heran gelebilir ümidiyle
Dilaratalay33 Krtcm yok artık erken dogum yapanlar ne yapacak peki ben oğlumda 38 de dogum yaptım bırden su geldı acıle gıttık kım hazırlıcak ki valizi bizim gıbı özenli koyamaz kımse bende ideal 35 veya 36 haftalıkken hazır olmalı
Krtcm Dilaratalay33 32 haftalık doğum yaptım 28 de hazırdı kullanamadım o ayrı bebek küvezde erken hazırlamanın kimseye zararı olmaz alır çıkarsın
Damlaalyz Beyzaaa277 ilk cocugumda 28 de hazırlamıştım bunda herşeyi hazır var zaten sadece emzik kalmıştı onu da aldım 30. Haftamda herşey hazır sadece yıkayıp tekrar çantaya koymasi kaldı yikayali baya olmuştu tekrar yikayacağim
Opheliaxxx Beyzaaa277 32.haftamdayım şuan hazırlıyorum yarısını hazırladım yarısını da bu hafta tamamlamayı düşünüyorum inşallah
Sweety11 Beyzaaa277 benim ilk kızım 36+6 da doğdu şimdiki kızıma 30 haftalık hamileyim hala hazırlamadım ama ne kadar erken olursa o kadar iyi bence çünki ilk çocuğumda hiçbişeyim hazır değildi kötü olmuştu
Beyzaaa277 _momandad yıkayıp kaldırmıştım içine kaynar su koyup çarkaladım o kadar bence abartı bana göre 😄 annelerimize sorsak biberon bile bulamazlarmış cok eskiden cam şişelere biberon başlığı uydurup içirirlermiş