• Doğum
  • Hastane Çantası Ne Zaman Hazır Olmalı?

Beyzaaa277 alıp alıp hemen yıkayıp utulemeyi düşünüyorum daha 20+2 yım ama çabuk yoruluyorum kendi kişisel işimi goresiye kadar karnım çatladı resmen ,2 cocukda var peşimde fazla yoruluyorum erken hazırlamakta fayda var 2 oğlum 42 haftalık doğdu ama ikisindede 35 le 36. Haftada erken doğum riski yaşadım bu seferki kız olucak belki erken gelir diyoruz kendi kendimize

Beyzaaa277 bende bu akşam 31 oldum 1 2 gün içinde başlıcam kuzum çünkü bitirene kadar ohoo kaç gün geçecek yavaş yavaş başlayım artık dedim annemde öyle dedi ne olur ne olmaz kızım hazırlan yavaş yavaş dedi ağırlaşmaya başladım zaten bakalım yavaş yavaş bir yerden başlamak lazım 😊

Merve1414 bende o yüzden korkuyorm bide cok kötü geçiyor eşimden başka yardım edecek kimsede yok oğlum da küçük 1 ay sürer Belki🥹😄

Zeynep1121 mantıklı helede yanında kimsen yoksa daha zor cocukla benm baş dönmesi bayılmalı geciyor kendi suyumu bile içmeye kalkamıyorum korkudan eşim yanımda hep

Arkadaşlar o kadar uzun değil hazırlamak..liste yapın ne koyacağınız belli yıkanmış temiz ise zaten çok kısa sürede hazırlanır sıkıntı etmeyin 32 33 ten sonra ideal hazırlamak için

Beyzaaa277 29. Haftada başladım 32 de bitti çok şükür 🤲🏻 sürekli eksikler çıktı. Yıkamasıydı kurumasıydı ütüsü derken fazla ağırlaşmadan yapayım dedim. Şimdi 33. haftamdayım, bilirsiniz bebek iyice ağırlığını göstermeye başlıyor. Rabbim sağlıklı doğumlar nasip etsin her birimize 🤲🏻

tugcesakzci, başlığı Hastane Çantası Ne Zaman Hazır Olmalı? olarak değiştirdi.

Beyzaaa277 26. Haftamda tüm kıyafetleri çantayı hazır etmiştim iyi ki etmişim 33. Haftadan sonra hep yattım hazırlayamazdım zaten

Beyzaaa277 bende 31. Haftamdayım hazırlayacağım haftasonu erken doğum riskim var zaten 🌸

Beyzaaa277 ben de ilkini geç hazırladım zaten doğacak gibi de durmuyordu maşallah :) ikinciye gebeyim bunda ağrılarım vs şeyler olunca 28 29 da hazırladım bir de oğlum diş çıkardı hastalandı sürekli onunla ilgilendiğim için geç kalsın istemedim iyiki de hazırlamışım

Beyzaaa277 işinizi erkenden yaoin garanti olsun son anda sıkışmak iyi olmaz inslaalh sağ saglim kucağımıza alırız

Beyzaaa277 35 haftamda hazırladım yavas yavas eksık aklıma geldıkçe koydum valiz hazır hatta arabaya yerlesti puset valizim 39+2 heran gelebilir ümidiyle

Krtcm yok artık erken dogum yapanlar ne yapacak peki ben oğlumda 38 de dogum yaptım bırden su geldı acıle gıttık kım hazırlıcak ki valizi bizim gıbı özenli koyamaz kımse bende ideal 35 veya 36 haftalıkken hazır olmalı

Beyzaaa277 ben 31. Haftamda hazırladım koydum odasına duruyor ne olur ne olmaz diye

Beyzaaa277 ilk cocugumda 28 de hazırlamıştım bunda herşeyi hazır var zaten sadece emzik kalmıştı onu da aldım 30. Haftamda herşey hazır sadece yıkayıp tekrar çantaya koymasi kaldı yikayali baya olmuştu tekrar yikayacağim

Dilaratalay33 32 haftalık doğum yaptım 28 de hazırdı kullanamadım o ayrı bebek küvezde erken hazırlamanın kimseye zararı olmaz alır çıkarsın