Gebes66 Kızlar bir hafta oldu hala ağrılarım var oturamıyorum iyileşmesi sağladığını yazan bir kaç yazı gördüm nette kullansam mi başka ne kullana bilirim sizin dikisleriniz ne zaman düştü iyilestiniz?
Hulya5581 Gebes66 bende bir hafta oturamadım şuan 45 gün oldu dikişimde bayağı olmuştu ilk doğum olduğu için pansuman yaptım batikonla ben dikişlerinde düşmesi 3 haftayı buldu
Churcill Gebes66 antibiyotik ve parol yazdılar mı? Kantaron yağının iyileştirici etkisi var ama o bölgenin de kuru kalması gerekiyor kantaron orayı nemli tutuyor. Ben hiçbişey kullanmadım rahat rahat popomun üstüne oturmam 10 15 günü buldu 1 aya kadar da tamamen iyileşti zaten
elifbarcin65 Gebes66 bence baticon yeterli oluyor Taharet aldıktan sonra saç kurutma makinasıyla kurut o bolgeni sonra baticon sür hemen toparlarsin inşallah ❤️
Gebes66 Hulya5581 bnım ikinci ama ilkinden daha fazla dikisim . Bnde batikon kullanıyorum . Ne zaman tam anlamıyla ağırladınız geçti canım
1zehrs Ben kullandım hem dikişime hem gögüslerime emzirmeden dolayı çok aşırı iyi geldi bana ama doktorlar kuru tutun temiz tutun zorlanma olmasın batikon kullanın diyor arada o kadar
1zehrs Gebes66 o doğumunuz ve dikişinize bağlı ben 10 günde toparladım oturabiliyordum ama yine dikkat ederek zor bir süreç Allah yardımcınız olsun
elifbarcin65 Gebes66 canm ilk dogumdan daha çok dikiş var demişsin benimde 2. Hamilelik 38 haftaligim 🥺 Kaç kilo doğdu bebiş niye daha çok dikiş var 😕 korktum valla