EmineKenan81 Araştırma hastanesine gidip geliyorum tam olarak bilgim yok tabi devlet hastanesinde normal doğumda epidural yapılıyor mu 2. Gebeliğim. En son kızımda öyle birşey yoktu.
neanladinyurdagull EmineKenan81 iki farklı şehirde develtte doğumum var epidural gibi bir seçenek sunulmuyor ya ya normal doğum yada sezaryan prenses doğum yok malesef
aslhnkrts9 EmineKenan81 bazı hastaneler yapıyo diye biliyorum normal doğumu desteklemek ve sezeryan oranını düşürmek için doğum yapacağınız hastanenin doğum servisiyle görüşseniz onlar bilgi verirler diye düşünüyorum mesela benim yaşadığım şehirde var epidural yapıyolar
tugcesakzci EmineKenan81 araştırmada yapabilirler ücret alıpta ama normal devlet, şehir hastanelerinde yapmıyorlar. Her araştırma da yapmaz zaten
EmineKenan81 Pamuk bende düzce araştırmaya gidiyorum. Orda takipliyim 25ocakta kontrolüm var soracağım inşallah vardır 😊
buseyusuf27 EmineKenan81 epidural oldm belden uyusturma ıle gayet guzel ızledm kızımı cıkarıncada getırdıler fotograf bıle cekıldm 🙈🤗 şimdi 2.doğumum olck yıne aynı olacagım
Sadeceanne2 Pamuk istanbuldayım kuzum 😄🥴🥴çok bilmiyorum oraları yararı olur belki şimdiye yazmak istedim kurtara bilen kurtarsın kendini bari diye 😄😄