ASE6154 Aselarel ilk doğumum pandeminin başında oldu tek gece kaldım ertesi gün öğlende çıktım problem yaratacak bir durum olsaydı sanmıyorum bırakacaklarını o yüzden mümkündür bence
2bebek1 Aselarel ben de ilk geceden sonra öğlen 2 gibi çıkışımı yapmıştım devlet hastanesindeydim kendimi iyi hissettiğim için doktora gidebilir miyim dedi durumun iyi ama sana git diyemem gitmek istersen imza atıp çıkabilirsin dedi öyle yaptım yani zorunlu tutmuyorlar
Xxxmelodi666 Aselarel evet pandemi dönemydi benm zamanımda ama yinede alakası yok şuan tanıdıklarımda sezaryen bile olsa sıkıntı yoksa tek gece kalıp çıkıyorlar hastaneden hastaneye değişiyor galiba
Aseliimmm Aselarel 2021 de benimde pandemi dönemiydi sanırım 1 gece kalmıştım ama aynı dönemde ablam 2 gece kalmıştı bunda 2 gece diyorlar ama ben tek gecede çıkmak istiycem çünkü evde düşünmem gereken bir miniğim daha var 🙃
Naressmom1644 Gaz cikartildiysa İsteğe bağlı çıkış yapılabilir büyük ihtimalle. Ama ben üç gece dört gun kalmıştım 😅 eve ne kadar geç giderseniz o kadar iyi bence . Eve gidince lohusalık , gıcık baskılar , misafirler , bunalımlar basliyo :)
Daisyy000 Naressmom1644 Kesinlikleee.1hafta kalinabiliyor olsaydı kalırdım.Ozellikle yatağından dolayı,sırtını otomatik ayarlayabiliyor,kaldırıp indirebiliyor olmak büyük avantajdı,evde kendi başıma desteksiz yataktan kalkamadım..
beyzanur_kbn Ben 2021de Bir gün kalmıştım ama o zaman pandemi olduğu için öyle kalınıyordu gittiğim hastanede, şimdi her yer 2 gün sanırım.1 günde çıkmama ragmen saatleri saymıştım eve gelmek için 🙏🏻
Meftunn_8679 ben üc hafta önce sezaryan ile doğum yaptım bir gün sonra taburcu olduk :) yanı bebeğin ve annenın durumu ıyıyse tutmuyorlar ^^ bende acıkcası gıtmek ıstedım cünkü cok sıcaktı oda bunalmıstım evde rahat ettım:)
Gulcangzl16 Ben 2020 de 1 gün kaldım. Pandemiden dolayı ama isteğe bağlı çıkış oluyor imza atıp çıkıyorsun
sasha Aselarel canım ben 6 ocak sabahında sezaryen oldum diğer gün öğleye doğru taburcu olduk, çok sıkılmıştım durmak istemedim, ama gaz çıkarmak ve Çocuk doktoru kontrolunden geçmek gerekiyor
Fdmgnr Aselarel ben de akşam 11 gibi doğum yaptım ertesi gün akşam üzeri 6 da çıkartti doktorum. 2 ay önce
Ozr42 Ben pazartesi günü doğum yaptım. Ertesi gün öğleden sonra çıkardı doktorum. Gazı çıkarttığım için hemde beni iyi gördüğü için karşı odamdaki kız lağma yapılmasına rağmen gaz çıkartamadı onu yatırmaya devam etti. Sadece ertesi gün yataktan kalkmak zor oldu. Desteksiz kalkamıyordum. Dünden beri kendim kalkmaya başladım hala destekli bir yerlere tutunarak kalkıyorum . Yatak konusu biraz sıkıntı oluyor. En çok onda zorlandım.
ElifKarata Aselarel imza attırıp çıkartıyorlar. Ben de 1 gece kalıp çıkıcam mecburen evde 5 yasnda kzim var.