Kayalp 1Elanur- yani şöyle düşündüm aslında hem ikili tarama hem fetal.emar pahaliya denk gelecek çünkü muayene ücreti 2500 TL garanti fetal emar ama lakin ikili tarama yapılmadan fetal emar yapıyorlar mı bilmiyorum ben direk fetal emar düşündüm.
1Elanur- Kayalp devlet hastanesinde ikili ücretsiz , Ama aklınızda fetal varsa direk fetal yaptırın ikiliye gerek yok
Kayalp 1Elanur- yok ben direk özelde ettirecektim ikisini de yani kararım. Tabi doktor ne der bilmiyorum ama fetal emar istiyecem
Mira1604 Snmbahar merhaba cnm sonucun çıktı şükürler olsun temiz çıktı🤲 dr aradığında bian ağlıcaktım korkarak actım telefonu şükürler. Olsun ki iyi haber geldi Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin 🤲🤲🤲🤲
Kadis07 Mira1604 çok sevindim canım çok şükür rabbim sağlıkla sihatli bir şekilde kucağımıza alalım evlatlarımızı
Snmbahar Mira1604 cok cok sevındım stres olduk ama sonucu güzel oldu sağlıklı bır şekilde kucagımıza almayı nasıb etsın rabbim 🥰
Mira1604 Esrahmet merhaba sonucum çıktı şükürler olsun temiz çıktı 🤲 Allah sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza alıp büyütmemizi nasip eder inşallah 🤲🤲🤲🤲
Dilek_kucuktepe1 Mira1604 trizomi 18 üclü testimde yüksek çıkmıştı detayliya yönlendirdi ilk önce belirti bulamayınca amniyosentez testine gerek görmedi suan 3.5 yaşına girecek paşam inşallah saglikla kucagina alirsin
Mira1604 Dilek_kucuktepe1 maşallah 🧿 cnm Allah sağlıkla hayırlısıyla bana da nasip eder inşallah kucağıma alıp büyütmeyi 🤲
iremd-1798 Benim ikili taramam da down sendrom oranı yüksek çıktı nipt testi önerdi doktor yaptırdım ve 1 hafta sonra sonucu geldi ve temiz çok şükür doktora da gösterdiö hiç bir sorun olmadığını belirtti 🥰 içiniz rahat olsun bol bol dua edin
Mira1604 Paronayanne 10. Haftadan itibaren yapılıyor ama 12. Haftadan itibaren daha iyi deniyor nift testi eğer 4 lü soruyorsanız 16-20 arası oluyor oda