Maveraa Kızlar çatı muayenesi ne zaman yapılıyor? Şimdi 33+0 haftalığız yarın kontrolüm var bişy dememişti doktor önceki kontrolde. Bu gittiğimde yapar mı ki? Daha erken mı yoksa. 🤍
Aysee1123 Maveraa Her doktor yapmıyor oda var 😊 Benim doktorum yapmıyor mesela banada yapmamıştı 3 ay önce doğum yaptım
-28- Maveraa bir sorun yoksa 38.haftada yapılıyor diye biliyorum bu cuma benimde çatı muayenem var 38.haftaya girdim bugün doktorum bi önceki kontrolde yapıcam diye önden söyledi
HilalOturak 36 haftanın içindeyim. Bana 37 de çatı muayenesi yapıcaz dedi. Ama orta riskli gebeliğim var su fazlalığım. İlaç kullanıyorum erken doğum olmasın diye. Bu hafta bırakıyorum artık belki ondan 37 demiştir diye düşündüm şimdi
Mervegngr06 Maveraa bence erken ben bugün 38 haftalık oldum pazartesi gel çatı muayenesi yapalım dedi doktor
_almirasmom Maveraa 35+0 da yaptı bana doktorun ama ben 5-6 haftalık hamıleyken hafta hafta ne yapılcanı solemıstı zamanı gelıncede yapmıstı catı darlından sezeryana karar verılmıstı☺️