Ozlemmasel Kizlarr tahmini adet tarihimden 2 gün sonra gebelik testim silik çizgi çıktı. Bugün beta HCG 64 çıktı pcos da var geç döllenme olabilirmi???
Mnsg Bende Ozlemmasel bende pcos um 14 haftaya ulaştım ben 11 gün gecikmem olduda 70 çıktı şuan 14 haftadayım herşey normal Allah’a şükür
nnurergun_1103 Ozlemmasel bende adet gecikmesinden 2 gün sonra kan testi verdiğim de 92 çıktı ve bende de pcos var ve geç döllenme olmuş ilerleyen haftalarda doktorunuz adet tarihinizi değiştirir haftanizla uyumlu yapar benimki öyle oldu
_Mother_ Ozlemmasel bu geç döllenme değil net gebelik canım 😇 geç döllenme genelde adetten sonra düşük seviye de çıkar benim 2 gün gecikmede 39 çıkmıştı senin 2 gün daha varmış 64 2 gün sonra tekrar baktır sonucuna artış derecesi önemli sağlıkla al kucağına inşallah 🙏🥰
Nurellaasss Ozlemmasel Ben pcosluyum. 13 gün gecikmede değerim 30’du sonradan değerim katlayıp yükseldi Muhtemelen benim de geç döllenme.
Mnsg Geç döllenme olsa ne olur ki fark etmiyor sağlıklı olsun yeter pek bilgim yok geç döllenme ile ilgili kötü bişey değildir
Ozlemmasel nnurergun_1103 geç döllenme olduğunun farkındayım aslında ama insan yinede düşük çıkınca tedirgin oluyor
nnurergun_1103 Ozlemmasel sağlıklı gebelik olup olmadigini anlamak için iki günde bir aynı yerde kan verin 2kat ve düzenli artıyorsa sağlıklı gebelikk
nnurergun_1103 Ozlemmasel anlayabiliyorum seni bende çok ağlamıştım değeri öğrendikten sonra çok düşük diyeee tedirgin olma pozitif düşün
Esmacvk Adet 12 gün gecikmesine rağmen kanda negatif çıkması geç döllenme midir yoksa gebelik yok demek midir yardımcı olabilir misiniz