Esra_4774 Herhangi bi sorun yaratır mı ? Bebegim ters 28. Haftadayım umarım bebel açısından bi tehlikesi yoktur 🥺🤲
Ozlemkaan Esra_4774 hiçbir tehlikesi yok bebek karnımızda sürekli dönüyor hareket ediyor zaten doğuma kadr kaç kere dönecek o annesi
Seda_nur4760 Eles2616 32 de bana da öle dedı bıde bnm bebegım hep sağ da bugün 33 olduk 3 hafta sonra kontrol var bklm
kadirvefam Esra_4774 benim de bebeğim 21 haftalıkken ters döndü hatta çok sancılandım acil doktora gittim o zaman öğrendim taki 31. Haftada tekrar çok sancılandım gittim kendisini düzeltmiş dedi yeni doğum pozisyonu almış şükür korkmayın önemli birşey değil bebekler bu haftalarda çok sık dönerler
MadamSLN Seda_nur4760 Benimki de sağda, aslında normal doğum pozisyonunda ama ayakları falan sağ tarafta ve sürekli sağ tarafımda toplanıyor, ağrıyor, sancı oluyor. Sağ tarafta olunca karnımın sağ tarafı daha çok şişik☺️
Seda_nur4760 MadamSLN benımde hep sağımda 33 haftalık oldu daha bir kere solumda hareket görmedim sağ kaşığım aşırı kasılıyor ağrıyor 😣
MadamSLN Seda_nur4760 Aynı durumdayız. Geçen hafta detaylı sordum neyi nerde diye mesela plasentası solda. Sol tarafımda bi takım hareketler olsa da sağdaki gibi değil. Sağ tarafıma sürekli vuruyor, ayaklarını hissediyorum. Bu arada bende bugün 33 haftalık oldum.
MadamSLN Seda_nur4760 Sezeryan olacağım. Bu hafta konuşuruz diye düşünüyorum. Çünkü en erken 37.hafta ama genelde 38 de alıyorlar. 22 şubatta 38 hafta oluyorum