tazeannee97 21 yaşındayım, 18+6haftalık hamileyim. Yeni evliyim zaten 2 aylık evliyken hamile kaldım birde ilk evlendiğim günden iki gece sonra hamile kaldım. Boş gebelikti üç gün içinde vücut attı doktorda öğrendim bende bu işi. Aslında karışık oldu sanırım ama bir kere gebe kaldım evlenir evlenmez, o sırada okb ilaçları içiyordum. Üç dört gün sonra aşırı kanama kusma vs hastanelik olunca öğrendim gebelik sonlanması yaşadı vücudum. Bu olay beni çok etkiledi çünkü ben bu ilaçları 14 yaşımdan beri içiyorum. Düzenli olarak dozu artıyordu sadece. Bir kerede kestim o gün. Genetik de bi hastalığım var fmf kortizonlu ilaçlar ömür boyu içmem gerekiyordu 12 yaşımdan beri içerdim. O gün onu da rafa kaldırdım. Suçlu hissettim ama bilemezdim de o an kötüydüm. Ardından sigaraya abandım başka bir çöplük ruhsal boşluklara düştüm. Kuruntular takıntılar arttı anlayacağın. 2 ay oldu. Ve sonra bir daha kusmalar başladı bu sefer katlanaöayacağım derecede titremeler kusmalar korkunç şeylerdi kaç kere acillik oldum sayamadım. Adetim de 11 gün gecikince doktora götürdü annem ama bu süreçte asla testlerde çıkmadı hep tek çizgi. Gittiğimde direkt ultrasonda kese vardı 🥹 o an ağlama kriziyle odadan çıktım sigaramı eşime verdim ve o gün bu gündür üstünden bir kaç ay geçti sigara dahil herhangi bir düşünce de ya da sanrıda kendimi meşgul tutuyorum. El işi temizlik bir film ya da dizi resim çizmek kitap okumak hep oyalanıyorum çünkü bebeğime bunu borçluyum. Düşünmemeye çalışıyorum. Doğumdan sonra ilaçlara süt muhabbetinden sonra başlayıp tedavimi bitirip bebeğime iyi bir anne eşime iyi bir eş olmak için de elimden geleni yapmak istiyorum sonuç olarak demek istediğim kendini zorlamadan meşgul tutarsan emin ol bebeğin sana verdiği güç yetip artıyor inşallah hepimiz iyileşiriz ruhumuza şifa olsun bebeklerimiz 🤲🏻❤️ karıştıysa özür dilerim…