_momes Mardin cihanpole gidiyorum34. Haftamdayım doktora iki gün önce gittim kontrole bana direkt sezeryan dedi ama sadece karnıma baktı ultrasonda ekstra bir muayne gerçekleştirmedi. Durduk yere ve bu haftada sezeryan demesi normâl mi?
Halimeo _momes Mardin’de mi oturuyorsun canım ben Nusaybin’de oturuyorum ben park Hastanesi’ne geliyordum tedavi için
_momes 1anneadayiii evet bende değiştirmeyi düşünüyorum ipekyolu hastanesi var orada bir doktor var daha bilgilendirici konuşuyor yönlendirmesi daha iyi içimmiz rahat ediyor gittiğimizde. Ama orayı da hijyen açısından çevremde çok önermiyorlar.
_momes umena dedim ama inmemiş daha gibi birşeyler söyledi ama benşm bildiğim daha son haftaya doğru bile yönünü değiştirebiliyormuş bebek
_momes umena açıkçası açıklayıcı da konuşmuyor. İçim rahat etmedi bilgilendirici konuşmaması beni şüpheye düşürdü
Esraelis _momes İpekyolu hastanesindeki doktor çok iyi enes hoca baya iyi diyorlar kizlar cihanpol özel hastanedeki mem arjende ben menunum numarası sizde varmi kizlar
_momes Esraelis ipekyolu hastanesi enes hocaya başladım doğumu da orada düşünüyorum. Çok memnunum. Çok ilgili bilgilendirici konuşuyor. Cihanpolde normal doğum istiyorumdedim doktor 35 haftalıkken karnıma ultrasonla bakıp sezeryan olur normal olmaz diyip sezeryan fiyatı alın dedi. O an bırakıp diğer hastaneye geçtim.