Arkadaşlar aslında ben medipol Bahçelievler doç Dr Derya Kanza güle gidiyorum düzenli olarak doğumumu ilk gebeliğimde çam sakura da yaptım acil olarak erken doğumdu çok memnun kaldım özel den daha güzel muamele gördüm sene 2020 şans işiymiş heralde neyse uzatmayayım eşimle konuştuk doğum ücretlerinin pahalılığı sebebiyle önceki deneyimimizin de çok olumlu olması sebebiyle bir çam sakura da mı yapsam acaba diye düşündük kontrol amaçlı dedim orada da kaydım olsun bi gideyim en azından arada doğuma orda olmasına karar verirsem kaydım olmuş olsun neyse bugün gittim doktor reza karabaglı Allahım daha önce kafın hastalıkları için de sayısız kadın doğuma gittim böyle bir doktor görmedim benden önce bir hasta vardı onunla tartışıyordu girdiğimde kızına sen ilgi çekmeye çalışıyorsun ama burası ilgi çekilecek yer değil vs dedi neyse daha önce olan meseledir belki doktor haklı olarak birşey demiştir dedim tuhaf gelse de bana hazırlan dedi ben hazırlandım bu sırada hastaya ilacı nasıl kullanacagını anlatıyor kadın anlamadı ben bile anlamadım net birşey demedi kaıdn bi kaç kere sordu 12 yaşındaki çocuğa anlatsam anlardı nasıl kafanız var dedi zaten çok gerildim ultrasonda bana bakmaya başladı kalkabilirsin dedi 1 dakika sürmedi saniyeydi anlamlandıramadım bişey oldu sandım adet tarihimi sordu söyledim yanlış biliyorsun dedi adet tarihini bile bilmiyor gibi bişeyler mırıldandı bebek hakkında iyi sorun yok bile demedi bu kadar gidebilirsin dedi bi sorun yok değil mi dedim hayır dedi kapıya çıktığımda şok geçirdim aslında çok şey söylemek istedim Şuan diyorum keşke sizin bakmaya gönlünüz yok heralde buraya bebeğimin durumunu sağlığını belki cinsiyetini öğrenmeye gelmişim bile diyemedim Allah devlete gitme zorunluluğu olan hastaya sabır versin gerçekten şikayet vara baktım ve hakkında bir kaç şikayet okudum bu hastahanede bu doktora giden varmı şimdi düşünüyorum ben çam sakuraya doğuma gitsem ve bu ve bu benzeri bir doktora denk gelsem napacagım Şuan alırı kararsız kaldım ` uzun oldu kusura bakmayın