Karahisari Karnınız ne zaman büyümeye başladı? 7+4 teyim. Sanki yemek şişkinliği gibi karnım şiş ama sürekli böyle açken de. Karnım büyüyor olabilir mi artık? :) Bu böyle rahatsız edici bi durum muydu? Ben hep güzel hayal etmiştim oysa :)
Nazd1 Karahisari aslında daha çok ufak bi şişlik olduğu için kendini hamile gibi hissettirmiyodur o şişlik sana o yüzden rahatsız etmiştir biraz daha büyüsün böyle hamile göbeği oluyor ve o zaman hoşuna gidiyo insanın ❤️ amaaa pantalonlarına veda edince tekrardan bi oflama moduna giriyorsun🙊😅
Papatyakokulukiz Karahisari daha çok yeni canım benin büyümez öyle sisliktir . Karnın iyice büyüdüğünde güzel hissediyorsun . 😊
Aycskn Karahisari 23. haftada çıkmaya başladı yavaş yavaş öncesi çok yemişim de göbeğim vardı geri hala gören dört aylık sanıyor ama karın içi genişliğine bağlı bence 😊
Karahisari Nazd1 😄 inşallah öyledir.. giymek istediğim ve sonradan giyemeyeceğim kıyafetlere öncelik veriyorum şu an 😁
Gul_se77 O haftalarda şişkinlik oluyor benim 25. Haftadan sonra çıkmaya başladı zaten 20. Haftaya kadar bebek çok minik oluyor karın çıkmaz yani
Nazd1 Gul_se77 aslında kişiden kişiye değişiyor evet 7 hafta erken bi zaman ama benim 15 haftalık bir karnım var sanki kaç aylık 😅
Karahisari Nazd1 😄 kimilerinin karın içi boşluğu dar oluyormuş. Bebekten şişmese de rahim genişlediği için göbek erken çıkabiliyormuş
Cnuryasar 16-17 gibi göbüşüm çıkmaya başladı şimdi 24 ü bitirdik baya gebeş oldum😅 30 ları bilemiyorumm🩷🩷