Mavimsii_56 Haticeburak06 normalde de hapşırınca kacırıyodum ki🤣🤣 hele bi de abdesti yeni almıssam nasıl kıl oluyodum🤣🤣🤣
Ozlemkaan Haticeburak06 çok normal ben bir kere eşim çok güldürünce altıma kaçırdım bazen hapşırınca da oluyor rahim büyüdükçe artık mesaneye baskı yapıyor e kapasite azalıyor tabi en ufak baskıda hemen kaçıveriyor çiş 😂😂
Ayse_gul46 Haticeburak06 normal 20 hafta hamilelikte idrar kesesi aşağı doğru yönelebilir ve idrar kaçırma olabilir
mervemurat16 Haticeburak06 😄😄ah bacım ah öksürürken mi işemek dersin hapşururkenmi işemek dersin herşey var bende😄bebek baskı yaptığı için normal
Adenala Haticeburak06 Bende de oluyor 😂 hatta bugün az daha apartmana işeyecektim komşu lafa tuttu merdivenleri kaçar kaçar çıktım bilmiyorum
Adenala Haticeburak06 Kız ama komşumun kaynanası lafa tuttu beni doğum ne zaman işte ne aldın nerde doğum falan içinden diyorum teyze beni bi sal yoksa iyi şeyler olmayacak kadın artık demiştir bu gelin nereye gitti hızlı hızlı 😂
Kahverengi Haticeburak06 23 haftalığım hasta oldum her hapşırmamda gidiyor durmadan üst baş değiştiriyorum yıldımm 😬gebeliğin özlemediğim yanlarından biri
Nur_50 Haticeburak06 😂o kadar çok olmadı ya benim hemen ıslanır ıslanmaz değiştim 😂😂yaşlılığı düşünemiyorum
Safiye2 Haticeburak06 çok normal 30. Haftada bendede olmuştu çok gülmüştüm bide üstüne hapşırdim kaçtı 😀🙄 şuanda 36 haftalık oldum küçük bişey olsa çiş kaçacak gibi oluyor 😀
Miracleee Haticeburak06 ay o haftalarda bende de çok oluyordu. İç çamaşırı yetismiyordu bol bol aldım mecbur 🤣