Elizbusra Selamlar biraz panik oldum ilk defa ameliyat olacağım spinal hem bebegi gormek istiyorum hemde korkuyorum sakinleştirici vuruyormus doktor böyle bisey varmı bi kaç kişiden duydum
minikmucizeemaak Elizbusra Sanırım bana yapılmadı bilmiyorum da 😂 Sakinleştrvi veriyoruz vs demediler. Herşeyi çok da net hatırlıyorum. İlk girdiğimde titriyordum çok, doktorum ebeye sarıl sakinleşsin dedi. Bende ne sakinleşmesi üşüyorum buz gibi burası dedim😂 herşeyi çok net hatırlıyorum
Aysnremir23 Elizbusra Ben doğım yaptığımda oğlumu gördüğüm an ister istemez ağladım hafifçe ama öyle hıçkırıklarla değil 😀 kolumdaki damar yolundan bişey vuruldu sonra Leyla oldum valla çocuk falan düşünemedim tek istediğim uyumaktı belkide uyudum 😅 çünkü son günlerde zaten zor oluyır uykusuz kalıyorsun faln süper gelmişti 🙈
FatimaN21 Elizbusra bana igne yapmislardi uyku ve uyaniklik arasindaydim aklima geleni konusuyordum🤣🤣 hastaneden cikarken bile benim ameliyatimdan bahsediyorlardi. Hele ameliyatin sonunda elimi kaldirip bir aydir korkuyorum bumuymus ameliyat ehhh yapmisim sonradan konustuklarimin bir kismini hatirladim
BirazbundanBirazondan1 Elizbusra bana iğne vurmadılar. Anestezi uzmanı devamlı başın dönerse yada miğden bulanır sa söyle deyip durdu. Bebek doğunca ben bir tuhaf oldum dedim. Tam olarak neyin var dedi anlamadım bir tuhafım deyince uzaktan oksijen tuttu. Bana oksijen dediler şimdi düşündükçe acaba sakinleştirici mi diye düşünüyorum. Meğerse miğdem bulanıyormuş😅kusacak gibi oluyorum ama kusamıyordum. Miğdem bulandıkça oksijen tutular. Rahatlıyordum. Bir ara çok bulandı doktor sakin ol ki işim çabuk bitsin dedi.
Dikkat-BebekVar Sizin durumunuza göre yapıyorlar, benim uyuşmaya başlayınca ayaktan itibaren gülme krizine girmiştim stres anında hep gülerim baktılar kesi atamayacak öyle bi kayış kopardım hemen sakinleştirici yaptılar.
Dikkat-BebekVar Adenala Zaten sürekli nabız kontrolü olduğu için en ufak artışta sakinleştirip hatta duruma göre uyuttuklarını biliyorum. Benim doğumum zaten baştan sona bi tuhaftı ameliyathane ekibinin suratındaki şaşkınlığı unutamıyorum eminim onlar da beni unutmamışlardır 😂😂😂😂
Evhamlikurabiyeanne Bana yaptilar kızımı gösterdiler öptüm hastanin tansiyonu düstü dediklerini duydum gerisi yok bende o yüzden yaptılar sanırım sormadım neden diye
seizetheday Elizbusra öyle bir şey yok bence eğer belden vurulduktan sonra paniklerseniz direkt bayıltırlar sadece ağrı bulantı olunca müdahale ediliyor
2prensesannesiiii Elizbusra bende öyle istedim ama gerek kalmıyor bile🥰🙏🏻 Kötüleşirsek paniklersek tansiyon yükselirse yapılıyor ama ben panik atak biriyim gerek kalmadı bebeğimle fotoğraf çekildim 🥰