Dlkdmrdlk Şuan 16 haftalığım ultrason resmi 12 haftalık rica etsem tahmin yapar mısınız 🙏🏻 @canparelerim_ @umrumdadegil @AslanKadini @Eslem2112 @Girl_boy_annesu
Asiyam__010 Haticeburak06 peki benim minissss keseden demissin ya benimde keseden bakarsın kucuk henus 🤪🤪
Bsrrgl Dlkdmrdlk eğer cinsiyet partisi yapacaksanız tahmin yaptırmayın gerçekten heyecanı kaçmasın. Biraz sabredin.
Dlkdmrdlk Bsrrgl ilk hamileliğim merakım da çok burda kız veya erkek diyenlerde illa nokta atışı yapacak bir şey yok tahmin yürütüyorlar sadece gene de yorumunuz için sağolun.
Parsmommy Dlkdmrdlk Partide öğrenmek istiyorsanız buradan neden soruyorsunuz ki ? Bileceklerinden değil zaten iki ihtimal var mutlaka sallasalar bile bazısı tutturacak
Dlkdmrdlk Parsmommy ilk hamileliğim merakım da çok burda kız veya erkek diyenlerde illa nokta atışı yapacak bir şey yok tahmin yürütüyorlar sadece gene de yorumunuz için sağolun.
Bsrrgl Dlkdmrdlk ya yanlış anlaşılmasın baya baya tutuyor tahminler sizin için söyledim daha heyecanlı olur diye hepimiz yaşıyoruz aynı heyecanları ben de tahmin aldım defalarca parti yapmadım ve hepside bildi sağolsun 10.cu haftadan itibaren
Haticeburak06 Arzu501 çok küçük yuvarlaksa kız oluyo genelde tabi değişiyo ama sizin kese şekliniz daha çok değişir büyüdükçe💜