Firstmomfirstchild Kızlar asırı basım dönüyor sanki dünya sallanıyor sürekli kendimi cok garip hissediyorum. Yorgunluktan midir yoksa acaba bilemiyorum. Acile gitsem mi? Tansiyonumu ölcüyorum normal cıkıyor
cansutekgul Firstmomfirstchild ben de 34haftalık olcam yarın benim de öyle maalesef basen telaş yapıyorum tansiyonum da normal
Firstmomfirstchild cansutekgul aksi gibi gün icinde hic yorulmadim normalde 3 4 saat yürüyüs yapardim bugün dinlendim ama su an asırı kötü dönüyor basimi kaldiramayacak gibi oluyorum
cansutekgul Firstmomfirstchild istersen bi doktoruna yaz için rahatlasın kanın falan düşük mü beslenmene çok dikkat et
Firstmomfirstchild cansutekgul 2 hafta önce değerlerime baktılar olduğundan daha iyi cıktı. Beslenmem de aksine cok iyi her gün düzenli kahvaltimi yaparim sütümü icerim su bol bol tüketirim bu beni endiselendirdi ya. Hatta meyve tüketimimi bile yaparım
cansutekgul Firstmomfirstchild bence yaz doktoruna bende de sık sık oluyor organlar baskı yapıyor artık nefes bile alamıyorum