Mercan_35 Benim yumurtlama dönemimde hep başım ağrıyor,midem rahatsızlanıyır vs.. Ağrı kesici içmeden geçmiyor acaba omu hamile kalmamı etkiliyor???? Tecrübesi olan bir el atın lütfen🤔
_Mother_ Mercan_35 canım hangi ağrı kesici içiyorsun antibiyotik gurubu etkileyebilir ama prol ise sanmıyorum bide ne yapıyorsun nasıl gidiyor
Aysinnn Mercan_35 ben agriyacagini hissettiğim an parol içiyorum biraz hafifletiyor tabi tamamen geçirmiyor. Bı yerde okumuştum ağrı kesiciler yumurtlamayı olumsuz yönde etkiler diye o yüzden kullanmayı bıraktım özellikle regl döneminde içiyordum artık ağrıyı çekiyorum ama içmiyorum.
Mercan_35 _Mother_ majezik içiyorum kuzum malesef ondan başkası geçirmiyor.. İyiyim şükür femara başlattı doktorum bu ay bakalım yeni ay yeni umutlar💞 Sende durumlar nasıl tatlım..
_Mother_ Mercan_35 hmm majezik biraz sıkıntılı canım çok mecbur kalmazsan içme yine de doğal birşeyler bulmaya çalış valla ben ne olsun 22 veya 23 adet tarihim işte bu ay daha sakin modum daha düşük bekliyorum diğer aylar eczaneleri zengin ettik bu ay da adeti bekliyorum olmazsam test yapacam 9 Ocak yumurtlama tarihim 11 ocakta çatladı hayırlısı artık 5 gün kaldı adete
Mercan_35 _Mother_ sakin modda kalmak en iyisi valla dediğin gibi eczaneleri zengin ediyoruz 😬 Müjdeli haberini bekliyorum tüm kalbimle diliyorum💞 Bugün bi majezik içtim ama dehşet ağrıyordu başım bundan sonra parol içip uzanıcam..inşallah ağrımaz😐
Mercan_35 Aysinnn benim öyle şiddetli ağrıyorki anlatamam ve bu başlığı açmamın nedeni geçen bir postta gördüm bir bayan yumurtlama dönemimde migrenim tutuyor yazmıştı.Sonra bi düşündüm benimde hep yumurtlama dönemim ya başım ya midem tutuyor. Bir daha ağrırsa parolu denicem bakalım😐
Kr6543 Canım bana doktorum kesinlikle hiçbir ilaç kullanma hamilelik düşündüğün dönemde dedi geçenlerde grip oldum aile hekimi ilaç yazdı doktora attım hiçbirini kullanma doğal yollardan geçir dedi
Aysinnn Mercan_35 seni çok iyi anlıyorum benimde çok şiddetli baş ağrılarım oluyor hatta bı ara ataklarim oluyordu acillik oluyordum şimdi o kadar değil çok şükür. Ağrının geleceğini anladığın anda parol iç şiddetlenirse parol geçirmiyor :(
Sevvalll42 Mercan_35 evet terletiyo söktürüyo coronayı parolla geçirdim yemin ederim yaşım küçük diye hap vermediler verselerdi okadar hapı içmezdim